Είσαι με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο και υποψιάζεσαι ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα της ζωής του;

Από εκεί θα το καταλάβεις

Είσαι με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο και υποψιάζεσαι ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα της ζωής του;

Αν έχεις σχέση με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο και έχεις την εντύπωση ότι εκτός από σένα, βγαίνει και με άλλες και ότι παίζει σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα, υπάρχει τρόπος να ανακαλύψεις την αλήθεια, χωρίς να χρειαστεί να γίνεις χάκερ ή ντέντεκτιβ. Παρακολούθησε απλά την συμπεριφορά του. Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική συμπεριφορά, όταν είναι... άτακτο. Διάβασε παρακάτω πώς συμπεριφέρεται ο άντρας του κάθε ζωδίου του αέρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος λατρεύει τα social media και την επικοινωνία γενικότερα. Εάν είναι εξαφανισμένος από αυτά και δεν ανεβάζει τίποτα, τότε να ξέρεις ότι δεν θέλει να γνωρίζει κανείς πού είναι και τι κάνει. Και φυσικά ο λόγος είναι ότι θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να μπορεί να κάνει το «παιχνίδι» του με άνεση.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός γενικά στις σχέσεις του προσαρμόζεται. Μπορεί ακόμα και να αλλάξει συνήθειες ή γούστα προκειμένου να τα πάει καλά με την εκάστοτε σύντροφό του. Αυτό βέβαια δεν είναι εύκολο για εκείνον γιατί συχνά μπερδεύεται…. Εάν λοιπόν δεις ότι έχει περίεργη συμπεριφορά και τη μια είναι έτσι και την άλλη αλλιώς, τότε να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη γυναίκα στην ζωή του και ότι σε έχει μπερδέψει με κάποια άλλη εκείνη την στιγμή. Γι αυτό και σου δείχνει έναν… άλλο εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί, ενώ τον βλέπεις ενεργό στα social media, να μην απαντά στο δικό σου μήνυμα. Μπορεί να εξαφανίζεται για ώρες και όταν εμφανίζεται να μην δίνει καμία απολύτως εξήγηση. Δεν θα σου πει ποτέ πού είναι και τι κάνει. Θα βγαίνει και με άλλες, αλλά και με σένα. Γενικά, δεν θα δεσμευτεί εύκολα και θα προτιμήσει αυτού του είδους τις σχέσεις.

Διάβασε επίσης:

Αν σ' ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved