Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Τι είναι αυτό που «ξενερώνει» ερωτικά τα ζώδια της γης;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, αυτός είναι ο λόγος που θα διαλύσεις τη σχέση σου οριστικά!

Πιθανότατα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που σε ελκύουν σε κάποιο άτομο, ώστε να το ερωτευτείς και σίγουρα ξέρεις ποια είναι αυτά. Με την ίδια λογική, υπάρχουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δηλαδή να σε κάνουν να απογοητευτείς και να απομακρυνθείς από ένα άτομο με το οποίο στο παρελθόν έζησες έναν μεγάλο έρωτα. Το ζώδιό σου μπορεί να φανερώσει ποιοί είναι οι λόγοι που θα σε σπρώξουν μακριά από μια ερωτική σχέση, κάτι που είναι αρκετά χρήσιμο, ώστε να το αποφύγεις την επόμενη φορά.

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που δεν αντέχουν τα ζώδια της γης και μπορεί να τα οδηγήσει στο να διαλύσουν οριστικά τη σχέση τους:

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν πρέπει να χάσει την εμπιστοσύνη του

Για τον προσγειωμένο Ταύρο, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να γνωρίζει πως δεν μπορεί να βασιστεί σε κάποιον. Όλη του η ύπαρξη και η κοσμοθεωρία αφορά στην πίστη και την αφοσίωση και αναμένει το ίδιο ως αντάλλαγμα. Θέλει ασφάλεια και δέσιμο, οπότε αν ο σύντροφός του λέει το ένα και κάνει το άλλο, ο Ταύρος όχι μόνο θα νιώσει δυσαρέσκεια, αλλά, με την πάροδο του χρόνου, θα χάσει και το σεβασμό για το ταίρι του. Και όταν ο Ταύρος αρχίσει να μη σε σέβεται, δεν υπάρχει επιστροφή!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην τον θεωρήσεις δεδομένο

Η Παρθένος μπορεί να είναι κάπως κριτική ή και επικριτική κάποιες φορές, αλλά η βαθύτερες αιτίες πίσω από αυτή τη συμπεριφορά είναι η φροντίδα και η αγάπη. Αυτό το γήινο ζώδιο μπορεί να σου φανεί κάπως δυσπρόσιτο στην αρχή, αλλά όποιος/α αγαπήθηκε από έναν Παρθένο μπορεί να σου πει, ότι πίσω από το σκληρό εξωτερικό του περίβλημα, κρύβεται κάποιος που θα έβγαζε και θα σου έδινε ακόμα και τα ρούχα που φοράει για να σε βοηθήσει. Οι Παρθένοι υπερηφανεύονται για τη φροντίδα που δείχνουν στους ανθρώπους που αγαπούν και είναι κάτι παραπάνω από ευτυχείς όταν το πράττουν, αρκεί να μην θεωρούνται δεδομένοι. Αν αντιμετωπίσεις την καλοσύνη ενός Παρθένου σαν να ήταν κεκτημένο σου δικαίωμα, γρήγορα θα τον κάνεις να φύγει από σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην απαιτείς να τραβάς διαρκώς την προσοχή του

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και προσηλωμένοι στους στόχους τους και δεν θα αφήσουν τίποτα να εμποδίσει την επίτευξή τους. Η καριέρα και η επιτυχία έχουν μεγάλη σημασία και, παρόλο που επιθυμούν να έχουν ένα σύντροφο, δεν θα αντέξουν να είναι με το λάθος άτομο, δηλαδή κάποιον/α που δεν θα ταιριάξει τέλεια και για μακρό χρονικό διάστημα στη ζωή τους. Ένα από τα πιο σίγουρα σημάδια ότι ο Αιγόκερως θα σε θεωρήσει ακατάλληλο/η για σύντροφό του είναι να επιδιώκεις διαρκώς να τραβήξεις την προσοχή του. Είναι πρόθυμος να αφιερώσει λίγο χρόνο και να επικεντρωθεί στις ανάγκες σου, αλλά αν αρχίσεις να παρεμβαίνεις στους στόχους του και στη διαχείρισή τους, θα νιώσει μεγάλη απογοήτευση και δυσαρέσκεια. Από αυτό το σημείο και μετά, η απομάκρυνσή του είναι θέμα χρόνου.

Διάβασε επίσης:

Αν σ' ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved