Αυτούς τους άντρες, οι γυναίκες τους, τους έχουν σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε

Βάζουμε στοίχημα ότι για τους τρεις από τους τέσσερεις, δεν σου πάει καν το μυαλό

Αυτούς τους άντρες, οι γυναίκες τους, τους έχουν σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε

Ο γάμος αλλάζει τον άνθρωπο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα δεις άντρες που, ενώ ήταν αλλιώς ως εργένηδες, ξαφνικά έχουν μεταμορφωθεί μόλις έγιναν οικογενειάρχες. Σου δίνουμε λίγο πιο κάτω την λίστα με τα τέσσερα ζώδια των αντρών αυτών και σίγουρα θα εκπλαγείς, όταν διαβάσεις τα 2 από αυτά.

ΛΕΩΝ

Ω! Ναι! Ο Βασιλιάς, γίνεται… υπήκοος. Δεν χάνει βέβαια ποτέ την αίγλη του και την λάμψη του, αλλά όταν ο άντρας Λέων σοβαρεύεται και παντρεύεται γίνεται άλλος άνθρωπος. Όταν «ανοίγει» σπίτι, δίνει τα κλειδιά στην γυναίκα του. Και μάλιστα την αφήνει να έχει και τον πρώτο λόγο. Ακούει όλα όσα έχει να του πει, δεν φέρνει αντιρρήσεις και συνεργάζεται πάρα πολύ καλά. Από την στιγμή που αποφάσισε να την κάνει γυναίκα του, την έχει βασίλισσα και κορώνα στο κεφάλι του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοκαρίστηκες, το ξέρουμε… Και όμως ο σκληρός και ψυχρός άντρας Αιγόκερως γίνεται άλλος άνθρωπος στον γάμο του. Στην δουλειά του μπορεί να είναι «κρύο αίμα», σκληρός, απαιτητικός και φιλόδοξος, μπροστά στην σύζυγό του όμως είναι ο άντρας που θέλει να έχει. Την αγαπά, την φροντίζει, τις παρέχει τα πάντα για να μην της λείψει κάτι και της είναι αφοσιωμένος. Μοιράζεται μαζί της τα καλά και τα άσχημα και είναι ένας σωστός οικογενειάρχης.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάμε τώρα για την… τρίτη έκπληξη. Ο άντρας Υδροχόος μπορεί να είναι δύσκολο να παντρευτεί και να δεσμευτεί, ωστόσο όταν το κάνει, γίνεται… χαλί να τον πατήσει η σύζυγός του. Ο γάμος για εκείνον είναι κάτι ιερό και θα προσπαθήσει να τον κρατήσει. Έτσι θα πει αρκετά «ναι» και θα κάνει υποχωρήσεις, αναλαμβάνεις δουλειές του νοικοκυριού, ψώνια στο σουπερμάρκετ, όμως περιμένει το ίδιο να κάνει και η σύζυγός του. Θέλει να δει, πως όσο προσπαθεί εκείνος για να πετύχει ο γάμος τους, άλλο τόσο προσπαθεί κι εκείνη από την πλευρά της. Πρέπει και η γυναίκα του να τον κάνει ευτυχισμένο, όπως την κάνει κι εκείνος...

ΙΧΘΥΕΣ

Εντάξει, τον άντρα Ιχθύ μπορεί και να τον είχες σκεφτεί. Είναι ζώδιο του Νερού, γεμάτο συναίσθημα, ρομαντισμό και τρυφερότητα. Δεν θα μπορούσε να μην είναι ένας σύζυγος διαλλακτικός, συζητήσιμος και παραχωρητικός. Κάνει χατίρια στην γυναίκα του, την προσέχει, αναλαμβάνει τις περισσότερες δουλειές στο σπίτι ή το μαγείρεμα και της εξομολογείται τα πάντα. Είναι αφοσιωμένος, λατρεύει την γυναίκα του και την αφήνει να κάνει κουμάντο στην ζωή του.

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια ρίχνουν το βάρος τους στα πνευματικά και ποια στα υλικά αγαθά;

Τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο δεν παραδέχεται ούτε στον εαυτό του;

Τα 5 ζώδια με τις πιο απρόβλεπτες συναισθηματικές αντιδράσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved