Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα βαθιά νερά του έρωτα;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Τι είδους εραστής είσαι; Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα και δένεσαι μοιραία με ένα πρόσωπο πριν ακόμα η σχέση σας αρχίσει να στεριώνει;

Κάποια ζώδια ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή ερωτεύονται εύκολα, αλλά αν η σχέση δεν προχωρήσει, θα ερωτευτούν ένα άλλο πρόσωπο και μετά ένα άλλο, κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε φορά: Ενθουσιάζονται, μετά θρηνούν για το τέλος της πολλά υποσχόμενης σχέσης και αμέσως ψάχνουν για το επόμενο ταίρι που θα μπορέσει να ανάψει τη φλόγα του έρωτά τους. Το οξύμωρο είναι ότι, κάθε φορά, πενθούν για το άδοξο τέλος, λες και ήταν η μοναδική σχέση που είχαν ποτέ!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους και επιδεικνύουν μεγαλύτερη συνέπεια στην πορεία της σχέσης. Είναι τα ζώδια, που, μόλις ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν θα κρατήσουν το επώνυμό τους μετά τον… γάμο και γενικά κάνουν όνειρα για τον κοινό τους βίο από την πρώτη στιγμή.

Διάβασε παρακάτω, αν τα ζώδια του νερού ανήκουν στην πρώτη κατηγορία των ενθουσιωδών ή στη δεύτερη των προσγειωμένων!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι πάντα ψάχνουν για το πρόσωπο που θα τους αγαπά για πάντα, ακόμα κι αν οι ίδιοι δεν το συνειδητοποιούν. Βέβαια, ενώ αποκτά εύκολα οικειότητα με τους ανθρώπους, ο Καρκίνος δεν ερωτεύεται γρήγορα. Θα του ήταν πολύ δύσκολο να τα ρισκάρει όλα για ένα πρόσωπο από την αρχή της γνωριμίας τους.

Από τη στιγμή όμως που θα αποφασίσει ότι είναι μαζί σου, θα θέλει να μείνετε μαζί για πάντα. Είναι ο τύπος του ανθρώπου που δεν μπορεί να δει το μέλλον του χωρίς το ταίρι του. Αυτός είναι ο λόγος που, αν πληγωθεί συναισθηματικά, θα του πάρει μήνες ή ακόμα και χρόνια να ξεπεράσει το άτομο που τον πλήγωσε.

Έχει πολλή αγάπη να δώσει και αντί να κατηγορεί τον εαυτό του για αποτυχημένες προσπάθειες στο να βρει την αληθινή αγάπη, χρησιμοποιεί το παρελθόν ως έναν τρόπο για να μαθαίνει από τα λάθη του και να προσπαθήσει ξανά.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αληθινή αγάπη δεν είναι κάτι που θα συμβεί εύκολα σε έναν Σκορπιό, αλλά όχι επειδή ο ίδιος δεν προσπαθεί. Ίσως θα χρειαστεί «να φιλήσει πολλούς βατράχους», αλλά καλό θα ήταν να καταβάλει περισσότερο κόπο από τα άλλα ζώδια, παρά να μην δοκιμάσει καθόλου.

Παρόλο που η μυστηριώδης φύση του είναι πιθανό να τον δυσκολεύει να ανοιχτεί, έχει την τάση να αισθάνεται ότι είναι απαραίτητο να αποκτήσει οικειότητα με τον καθένα. Επειδή λοιπόν δένεται πολύ γρήγορα, είναι εύκολο να πληγωθεί ερωτικά από κάποιον/α που δεν το άξιζε καν.

Επιπλέον, έχει τη συνήθεια να προσπαθεί να μετατρέψει τους περιστασιακούς συντρόφους σε κάτι περισσότερο και να αναστατώνεται πολύ όταν αυτό δεν πετυχαίνει. Μια ιδιαίτερα ισχυρή έλξη για κάποιο πρόσωπο που ασκεί συναισθηματική επιρροή στον Σκορπιό, μπορεί να εξαλείψει εντελώς την κοινή λογική του.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ένα είδος αινίγματος όταν μιλάμε για συναισθηματικό δέσιμο. Όταν ο Ιχθύς βρει κάποιον/α που του αρέσει πραγματικά, κατακλύζεται από έναν ρομαντισμό που θέλει να διαρκέσει για πάντα. Τόσο πολύ, που μπορεί να μετατραπεί σε ένα προσκολλημένο, εξαρτώμενο άτομο το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τον εραστή ή την ερωμένη του.

Αυτού του είδους η στοργή για τον/την σύντροφό του είναι ακόμα δυνατότερη όταν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Αλλά επειδή το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, δεν είναι καθόλου απίθανο ο Ιχθύς να είναι εκείνος που θα απομακρυνθεί από αυτόν τον σύνδεσμο.

Η διάθεση του Ιχθύ μπορεί να είναι «πότε ζέστη πότε κρύο», οπότε δεν είναι ασυνήθιστο να είναι τόσο πολύ ερωτευμένος/η τη μια στιγμή και την άλλη να αναρωτιέται πώς έγινε και ερωτεύτηκε τόσο γρήγορα τον άνθρωπο που είναι μαζί. Με άλλα λόγια, όταν η σχέση είναι τοξική χάνει τελικά το ενδιαφέρον του, ενώ μέσα σε μια υγιή σχέση αποκτάει ζωντάνια και όρεξη για ζωή.

Διάβασε επίσης:

Αν σ' ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved