Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα βαθιά νερά του έρωτα;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Τι είδους εραστής είσαι; Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα και δένεσαι μοιραία με ένα πρόσωπο πριν ακόμα η σχέση σας αρχίσει να στεριώνει;

Κάποια ζώδια ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή ερωτεύονται εύκολα, αλλά αν η σχέση δεν προχωρήσει, θα ερωτευτούν ένα άλλο πρόσωπο και μετά ένα άλλο, κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε φορά: Ενθουσιάζονται, μετά θρηνούν για το τέλος της πολλά υποσχόμενης σχέσης και αμέσως ψάχνουν για το επόμενο ταίρι που θα μπορέσει να ανάψει τη φλόγα του έρωτά τους. Το οξύμωρο είναι ότι, κάθε φορά, πενθούν για το άδοξο τέλος, λες και ήταν η μοναδική σχέση που είχαν ποτέ!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους και επιδεικνύουν μεγαλύτερη συνέπεια στην πορεία της σχέσης. Είναι τα ζώδια, που, μόλις ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν θα κρατήσουν το επώνυμό τους μετά τον… γάμο και γενικά κάνουν όνειρα για τον κοινό τους βίο από την πρώτη στιγμή.

Διάβασε παρακάτω, αν τα ζώδια της γης ανήκουν στην πρώτη κατηγορία των ενθουσιωδών ή στη δεύτερη των προσγειωμένων!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που προσκολλώνται σε κάποιον, χωρίς καν να το συνειδητοποιήσει στην αρχή. Είναι ένας πιστός οπαδός της αργής και σταθερής ανίχνευσης στην αληθινή αγάπη. Οπότε, ανεξάρτητα από το πόσον καιρό ισχύει η σχέση σας, είναι πάντα πρόθυμος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για σένα.

Θέλει να σε γοητεύσει, να σε κάνει να τον/την ερωτευτείς και να σου αποδείξει ότι είναι το καλύτερο ταίρι για σένα. Πριν καλά-καλά το καταλάβεις, θα είναι ένα μόνιμο κομμάτι της ζωής σου.

Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά με την παραδοσιακή έννοια, όμως αναμφισβήτητα εμπλέκεται συναισθηματικά σε μια σχέση, από πολύ νωρίς. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι πολύ δύσκολο σε έναν Ταύρο να ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει τη σχέση.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δεν είναι από τα ζώδια που προσκολλώνται. Αν θέλεις να μάθεις αν τα πράγματα πάνε καλά μαζί του, πρέπει να προσέξεις τις πράξεις του.

Είναι το είδος του εραστή «Μην μου το λες, δείξε μου», οπότε, όταν δεις ότι νοιάζεται για σένα και απελευθερώνεται ο αισθησιασμός του, θα καταλάβεις ότι όλα κυλάνε αρμονικά. Αν τα πράγματα ξεφύγουν και αρχίσει να βαριέται, θα το μάθεις μόνον αφού έχει συμβεί.

Όταν βαρεθεί θα εξαφανιστεί τόσο γρήγορα από τη ζωή σου που θα νιώσεις σαν να έφαγες χαστούκι. Ίσως να μην βαριέται τόσο εύκολα όσο άλλα ζώδια, αλλά σίγουρα προτιμάει τη μοναξιά από το να είναι με κάποιον/α που δεν του προσφέρει ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αποκαλύπτεις κάθε πτυχή του εαυτού σου σε ένα άτομο που μόλις γνώρισες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις υπομονή, πριν εγκαταλείψεις κάποιον. Είναι ο τύπος που δεν βαριέται εύκολα γιατί ξέρει ότι μια νέα σχέση είναι μια μαθησιακή διαδικασία που απαιτεί δουλειά.

Μόλις αισθανθεί άνετα μέσα στη σχέση, τότε θα αφεθεί και αυτό σημαίνει ότι σε έχει ερωτευτεί. Θα βαρεθεί μόνο αν διαπιστώσει ότι χάνει το χρόνο του μαζί σου ή ότι δεν έχετε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά ή ενδιαφέροντα. Πάντως, ακόμα και όταν είναι ερωτευμένος, δεν είναι προσκολλημένος, αλλά εκτιμά μια σταθερή σχέση με πολλή αγάπη.

Διάβασε επίσης:

Αν σ' ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved