Πριν «τα φτιάξεις» με Ζυγό, δώσε βάση σε αυτά τα 9 στοιχεία!

9 αστρολογικές πληροφορίες για τη σχέση σου με το ζώδιο του Ζυγού

Πριν «τα φτιάξεις» με Ζυγό, δώσε βάση σε αυτά τα 9 στοιχεία!

Το ζώδιο του Ζυγού απεικονίζεται με μια ζυγαριά που συμβολίζει την ισορροπία. Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς. Επιπλέον, επειδή είναι εξωστρεφές ζώδιο, επιθυμεί τη διέγερση, την πνευματική σύνδεση και τον αυθορμητισμό. Για αυτούς τους λόγους, μπορεί να «δέσει» πολύ αρμονικά με τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Οι Ζυγοί αναζητούν την αρμονία και την ειρήνη σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Όσον αφορά στις σχέσεις τους, μπορεί κάποιες φορές να τις δραματοποιούν, για να μη βαλτώσουν ή γίνουν βαρετές. Όμως, εκτιμούν αφάνταστα το ρομαντισμό και τους αρέσει να ανακαλύπτουν τι είναι αυτό που θα κάνει «κλικ» στον/στην σύντροφό τους.

Είναι ένα ζώδιο που μπορείς να πεις ότι πραγματικά «τα έχει όλα», αρμονία, αισθητική, εξυπνάδα, αίσθηση δικαίου και ισορροπίας. Υπάρχουν, λοιπόν, περισσότερα από ένα-δυο πράγματα που καλό θα ήταν να τα γνωρίζεις, πριν προχωρήσεις σε μια σχέση μαζί του.

1. Είναι αθεράπευτα ρομαντικός

Ένας Ζυγός μπορεί να δεχτεί και να αντιμετωπίσει το μερίδιο που του αναλογεί στις ερωτικές απογοητεύσεις, όπως κάθε ζώδιο. Αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να είναι αθεράπευτα και διαρκώς ρομαντικός και να πιστεύει στην ευτυχισμένη κατάληξη μιας σχέσης, όπως ακριβώς στα παραμύθια. Αν και είναι ζώδιο του αέρα, που σημαίνει ότι το μυαλό και τη διανόηση βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, δεν παύει να κυβερνάται από την Αφροδίτη που συμβολίζει την αγάπη και την ευχαρίστηση.

2. Είναι προσεκτικός

Ο Ζυγός έχει πολύ οξεία αντίληψη. Εκ φύσεως, ξέρει πώς να διαβάζει τους ανθρώπους και είναι πολύ καλός στο να προσφέρει ευχαρίστηση και να ικανοποιεί τις ανάγκες των άλλων. Έχει μια βαθιά κατανόηση των κοινωνικών συμπεριφορών και ως εκ τούτου ξέρει πώς να προσεγγίσει μια ευρεία γκάμα ανθρώπων. Μάλιστα, σε αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό του οφείλεται και το ότι είναι ένας πολύ τρυφερός και ευρηματικός εραστής.

3. Είναι ισορροπημένος

Οι Ζυγοί δεν προσπαθούν απλώς να διατηρήσουν όσο το δυνατόν την ισορροπία στη δική τους ζωή, αλλά χρειάζονται εξίσου σταθερότητα και στη ζωή των αγαπημένων τους. Ένας Ζυγός αναζητεί απεγνωσμένα την ισορροπία και, παρόλο που μερικές φορές δυσκολεύεται με αυτήν, είναι ένα από τα καρμικά μαθήματά του σε αυτήν τη ζωή. Συχνά, θα υποχωρήσει σε βάρος του εαυτού του προκειμένου να επιτύχει μεγαλύτερη ισορροπία στις σχέσεις του.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

4. Είναι γοητευτικός και ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα

Οι Ζυγοί λατρεύουν να γοητεύουν τους άλλους και δεν είναι οι τύποι που θα περάσουν απαρατήρητοι. Για παράδειγμα, αν ανήκεις στους τυχερούς που θα βγουν ραντεβού με μια γυναίκα Ζυγό, φρόντισε να της προσφέρεις λουλούδια ή κάτι άλλο λεπτεπίλεπτο και όμορφο. Διάλεξε ένα καλαίσθητο μαγαζί, με ρομαντικό περιβάλλον, κεριά και ποιοτική μουσική, όπου δεν θα υπάρχουν βάρβαρες ή αντιαισθητικές παρεμβάσεις.

Ο Ζυγός επιδιώκει να ζήσει το ρομάντζο, επειδή έχει τη φυσική ικανότητα να γίνεται συμπαθής και δημοφιλής. Είναι ικανός να μετατοπίζεται και να αναμιγνύεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, αλλά πάντα έχει μια ιδιαίτερη κομψότητα προκειμένου να ξεχωρίζει από το πλήθος.

5. Είναι δοτικός

Ένας Ζυγός συχνά μπορεί να θέτει τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές του. Είναι δίπλα στους φίλους του στα δύσκολα, αποφεύγει να ακυρώνει τα ραντεβού του και γενικότερα είναι εμφανές ότι σέβεται το χρόνο των άλλων.

Αν και αυτά τα παιδιά της Αφροδίτης είναι προσηλωμένα στην προσωπική ευχαρίστηση, τη γοητεία, την ευφυΐα και τη γλυκύτητα προς αυτούς που αγαπούν και σέβονται, τελικά προσελκύουν άτομα τα οποία αναζητούν την ενσυναίσθηση.

6. Είναι φίλος με όλους

Δεν θα βρείτε έναν Ζυγό που να προσπαθεί να κάνει εχθρούς. Δεν θα ήθελε ποτέ να γείρει πολύ η ζυγαριά προς τη μια πλευρά, γι αυτό είναι φίλος με όλους. Η ικανότητά του να επιφέρει την αρμονία και η γενναιόδωρη στάση του απέναντι στους άλλους τον κάνει δημοφιλή στις κοινωνικές ομάδες και στο να προσελκύει διαρκώς νέες σχέσεις.

7. Μπορεί να περνάει καλά και στο σπίτι και έξω

Ο Ζυγός προσελκύεται από τη ζωντάνια και τη διασκέδαση και θα ζήσει μια καλή ζωή μαζί με κάποιον που νοιάζεται επίσης για αυτά. Πάντως, είναι ο τύπος που θα περάσει εξίσου καλά, κουλουριασμένος στον καναπέ μ’ ένα καλό βιβλίο κι ένα απεριτίφ, όσο και σε μια βραδινή έξοδο με όμορφη παρέα σε ένα trendyt μπαράκι.

8. Είναι αισιόδοξος

Ένας Ζυγός είναι πρακτικός, αλλά έχει και αισιόδοξο πνεύμα. Η ελπίδα και τα υψηλά ιδανικά είναι δύο πολύ έντονα χαρακτηριστικά του, που οφείλονται κυρίως στην αέρινη φύση του ζωδίου.

9. Είναι αισθησιακός

Ίσως ο Ζυγός να είναι αισθησιακός, τρυφερός και ευαίσθητος, επειδή κατά βάθος μισεί τη σύγκρουση. Αυτό το ζώδιο θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στο να διασφαλίσει ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι και ότι παντού γύρω του έχει επιτευχθεί η ειρήνη.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που αγαπάνε τους μοιραίους έρωτες

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού θα σε «παίξουν στα δάχτυλα»

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved