Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα βαθιά νερά του έρωτα;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;

Τι είδους εραστής είσαι; Ερωτεύεσαι και ξε-ερωτεύεσαι με την ταχύτητα του φωτός ή πέφτεις στα δίχτυα του έρωτα και δένεσαι μοιραία με ένα πρόσωπο πριν ακόμα η σχέση σας αρχίσει να στεριώνει;

Κάποια ζώδια ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, δηλαδή ερωτεύονται εύκολα, αλλά αν η σχέση δεν προχωρήσει, θα ερωτευτούν ένα άλλο πρόσωπο και μετά ένα άλλο, κάνοντας το ίδιο πράγμα κάθε φορά: Ενθουσιάζονται, μετά θρηνούν για το τέλος της πολλά υποσχόμενης σχέσης και αμέσως ψάχνουν για το επόμενο ταίρι που θα μπορέσει να ανάψει τη φλόγα του έρωτά τους. Το οξύμωρο είναι ότι, κάθε φορά, πενθούν για το άδοξο τέλος, λες και ήταν η μοναδική σχέση που είχαν ποτέ!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και τα ζώδια που έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά με τους συντρόφους τους και επιδεικνύουν μεγαλύτερη συνέπεια στην πορεία της σχέσης. Είναι τα ζώδια, που, μόλις ξεκινήσουν να βγαίνουν ραντεβού, ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται αν θα κρατήσουν το επώνυμό τους μετά τον… γάμο και γενικά κάνουν όνειρα για τον κοινό τους βίο από την πρώτη στιγμή.

Διάβασε παρακάτω, αν τα ζώδια της φωτιάς ανήκουν στην πρώτη κατηγορία των ενθουσιωδών ή στη δεύτερη των προσγειωμένων!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ερωτεύεται δυνατά, αλλά αν δεν του δώσεις αυτά ακριβώς που θέλει, όταν τα θέλει, θα βαρεθεί πολύ εύκολα μέσα στη σχέση.

Η βαρεμάρα του προέρχεται από την ανυπομονησία του. Δεν του αρέσουν οι σχέσεις που λιμνάζουν ή κυλάνε αργά. Με άλλα λόγια, αν δεν τον παρασύρει ένας ρομαντικός ανεμοστρόβιλος από την αρχή, η κάθε προσέγγιση είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Όταν οι, παρορμητικές ανάγκες του Κριού δεν ικανοποιούνται και μάλιστα γρήγορα, θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου. Θα τον νοιάξει; Όχι. Διότι, θα είναι απασχολημένος σε μια άλλη περιπέτεια, με κάποιο άτομο που θα τον ενθουσιάσει για… λίγο, πριν έρθει η σειρά του για να εγκαταλειφθεί από τον Κριό. Γενικά, δεν είναι ο τύπος που θα καθίσει να αναλύσει το τι και πως. Απλώς θα προχωρήσει παρακάτω, βασισμένος στο ένστικτο και τον ενθουσιασμό.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται σε σχέση, ειδικά επειδή αυτό σημαίνει ότι περνάει όλον το χρόνο του με κάποιον που πραγματικά αγαπά και νοιάζεται. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις του πρέπει να δίνουν τροφή στην πύρινη, γεμάτη πάθος ψυχή του, ώστε να επενδύσει πλήρως.

Ο Λέων δεν βαριέται εύκολα, αλλά πρέπει να γνωρίζει ότι είσαι συνεχώς αφοσιωμένος/η σε αυτήν την σχέση, όπως είναι και ο ίδιος. Δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος για να «ξενερώσεις» έναν Λέοντα από το να είσαι ανταγωνιστικός μαζί του ή να μην μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό του.

Εάν αρχίσει να αισθάνεται αγνοημένος ή ότι έρχεται δεύτερος στις προτεραιότητές σου, το ενδιαφέρον του θα αρχίσει να ατονεί. Είναι επίσης πιθανό ν’ αρχίσει να ψάχνει για κάποιο άλλο άτομο που θα τον ελευθερώσει από τη βαρεμάρα, πριν ακόμα χωρίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να πέσει εύκολα στα δίχτυα του έρωτα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα δώσει τέλος σε μια σχέση, εάν και όταν βαρεθεί.

Έχει ανάγκη από αυτό το εκστατικό, ενθουσιώδες συναίσθημα, που του τριβελίζει σώμα και μυαλό όταν είναι συνέχεια με κάποιον. Από τη στιγμή που αυτό το συναίσθημα θα χαθεί, θα χαθεί και ο Τοξότης.

Ο λόγος που βαριέται εύκολα στις σχέσεις είναι επειδή εκτιμά ιδιαίτερα την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Ο χειρότερος φόβος του είναι να αισθάνεται περιορισμένος, οπότε από τη στιγμή που θα νιώσει ότι του συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι έτοιμος για… αναχώρηση.

Όταν είναι με κάποιον/α, θέλει να ζει μαζί του την περιπέτεια διαρκώς, κάτι που μπορεί να ακούγεται αδύνατο να το καταφέρει ένας υποψήφιος σύντροφος. Για τον Τοξότη όμως, αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι μόνο ένα, αλλά ένας μεγάλος αριθμός που θα παρελάσει από τη ζωή του, ο ένας μετά τον άλλον.

Διάβασε επίσης:

Αν σ' ερωτευτούν αυτά τα 3 ζώδια, θα κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved