Αυτά τα 3 ζώδια «θα τα κάνουν θάλασσα» στο πρώτο ραντεβού!

Mπορεί να σου κάνουν πολύ κακή εντύπωση...

Αυτά τα 3 ζώδια «θα τα κάνουν θάλασσα» στο πρώτο ραντεβού!

Η ανησυχία που έχει το κάθε άτομο πριν το πρώτο ραντεβού, είναι μια πολύ δυνατή αλλά και εντελώς φυσιολογική κατάσταση. Είναι σαν να βαδίζεις στο άγνωστο. Μπορεί το ραντεβού να σου προκύψει συναρπαστικό, ρομαντικό, βαρετό, διασκεδαστικό, αμήχανο ή οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα πάντως τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι μοναδικά και θα σου μείνουν αξέχαστα.

Υπάρχουν κάποια ζώδια για το οποία το να κάνουν μια εκπληκτική πρώτη εντύπωση είναι απίστευτα εύκολο. Έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν και γοητεία, οπότε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Υπάρχουν, όμως, και άλλα ζώδια που παρά το γεγονός ότι μπορεί να είναι καταπληκτικοί τύποι, δεν είναι πάντα οι καλύτεροι στο να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο πρώτο ραντεβού. Ίσως σου αφήσουν μια αίσθηση εκνευρισμού, αμηχανίας ή και βαρεμάρας. Αλλά επειδή το τρακ της πρώτης συνάντησης είναι μια καλή αιτία για αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, σίγουρα θα πρέπει να δώσεις και μια δεύτερη ευκαιρία. Κυρίως, αν πρόκειται για τα τρία ζώδια που αναφέρονται παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Το να βγαίνεις με έναν Κριό μπορεί να είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια, καθώς αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι γεμάτο πάθος και θα σου δώσει την ώθηση για να ζήσεις την κάθε στιγμή στο έπακρο. Οι Κριοί έχουν μια φυσική αισιοδοξία που είναι μεταδοτική και είναι χαρά Θεού το να βρίσκονται γύρω σου. Ωστόσο, όλος αυτός ο ενθουσιασμός και η ένταση δεν δημιουργούν την καλύτερη εντύπωση σε ένα πρώτο ραντεβού.

Ο Κριός είναι επιθετικός όταν επιδιώκει αυτό που τον ενδιαφέρει, και, αν του προκύψει, μπορεί να εκφραστεί με υπερβολικό δυναμισμό ή και να φανεί κάπως εκφοβιστικός. Αυτό το ζώδιο έχει συνηθίσει να παίρνει ό,τι θέλει επειδή είναι η δύναμη της θέλησης προσωποποιημένη, αλλά καλό είναι να θυμάται ότι τα ερωτικά ραντεβού απαιτούν μια πιο ελαφριά και αισθαντική προσέγγιση.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζει μέσω των συναισθημάτων του. Αυτό το ζώδιο του νερού αγαπάει βαθιά και πολύ και για αυτό γίνεται απίστευτα αφοσιωμένος ως σύντροφος. Είτε σου κάνει καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού είτε όχι, πρέπει να ξέρεις ότι στην πραγματικότητα θα δείξει αυτό που νιώθει αληθινά την κάθε στιγμή. Αν νιώσει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, μπορεί το ραντεβού σας να κυλήσει εξαιρετικά, καθώς θα μπορέσεις να δεις το πραγματικό πνεύμα της αγάπης να αναδύεται από μέσα του. Ωστόσο, αν η διάθεσή του είναι κάπως πιο σκοτεινή, θα βγάλει την άλλη του πλευρά.

Επειδή νοιάζεται πολύ, για τα πάντα και ακριβώς λόγω της ευαισθησίας του, η απόρριψη είναι κάτι που του δημιουργεί αθεράπευτες πληγές. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται συχνά στον Καρκίνο η ανάγκη να προστατεύσει τον εαυτό του, μέχρι να σιγουρευτεί ότι είναι ασφαλές να σου δείξει την ευάλωτη πλευρά του. Αν και αυτή είναι μια αποτελεσματική τακτική για να προφυλάσσει τον εαυτό του από το να πληγωθεί, σε ένα πρώτο ραντεβού μπορεί να παρερμηνευθεί και να εκληφθεί ως ψυχρότητα ή και αδιαφορία (πράγμα που απέχει πολύ από την πραγματικότητα).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για ένα ζώδιο, που η κριτική (και η αυτοκριτική) είναι κομμάτι της καθημερινότητάς του, το πρώτο ραντεβού μπορεί να αποδειχθεί μια αληθινή πρόκληση. Η Παρθένος, λόγω τελειομανίας, θέλει να κάνει σπουδαία εντύπωση, αλλά τείνει να σκέφτεται υπερβολικά, σε βαθμό που είναι σχεδόν αδύνατο να χαλαρώσει και να είναι αυθεντική. Έτσι, μπορεί να νομίζεις ότι είναι κάπως εχθρική, αδιάφορη ή ακόμα και σνομπ, ενώ στην πραγματικότητα, κάνει ό,τι μπορεί για να είναι ήρεμη και συγκεντρωμένη στον εσωτερικό της κόσμο. Είναι πράγματι κρίμα, επειδή η Παρθένος έχει πολλή αγάπη να δώσει και μπορεί να περάσεις σούπερ στο ραντεβού μαζί της, αρκεί να έχει χαλαρώσει αρκετά, ώστε να είναι ο εαυτός της.

Η έμφυτη ευφυΐα των Παρθένων δείχνει ότι έχουν μια εξαιρετική και συχνά αυτό-σαρκαστική, αίσθηση του χιούμορ, ενώ παράλληλα τους αρέσει να φροντίζουν τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους. Αν και το πρώτο σου ραντεβού με την Παρθένο μπορεί να αποδειχθεί κάπως περίεργο ή αμήχανο, μην αφήσεις αυτό το γλυκό ζώδιο της γης να σου ξεφύγει. Να ξέρεις ότι η δεύτερη εντύπωση είναι συνήθως πολύ καλύτερη και πολύ πιο ακριβής όσον αφορά στην πραγματική του προσωπικότητα.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι ρομαντικά, αλλά δεν το δείχνουν!

Πώς θα γίνεις δάσκαλος αλλά και μαθητής στον έρωτα!

Τα 3 ζώδια που θα σε εκπλήξουν με την παθιασμένη φύση τους!

Το ζώδιό του δείχνει αν σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του!

5 εμπόδια που κάνουν την αγάπη δύσκολη!

Τα 6 ζωδιακά ζευγάρια που θα πονέσουν πολύ, όταν χωρίσουν!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved