Ήταν μόνο για το καλοκαίρι; Έτσι θα απαλλαγείς από εκείνον με βάση το ζώδιό του!

Αν δεν πιάσει όμως, ξανασκέψου το...

Ήταν μόνο για το καλοκαίρι; Έτσι θα απαλλαγείς από εκείνον με βάση το ζώδιό του!

Πάνω στη κάψα του καλοκαιριού και στον ενθουσιασμό των διακοπών, δεν αποκλείεται να σου προέκυψε και ειδύλλιο, ωστόσο, γυρνώντας πίσω στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να ξενέρωσες ή να έδειξε ένα άλλο πρόσωπο που πια δε σου λέει κάτι! Σ' αυτή την πόλη την τρελή, πού να το είχες φανταστεί, δεν είναι αυτός που γνώρισες εκεί, που έλεγε και το τραγούδι. Πώς τον ξεφορτώνεσαι μια και καλή; Σου δείχνουμε τον τρόπο βάσει του ζωδίου του.

Κριός

Μόλις πάει να μιλήσει για τον εαυτό του, αύξησε τον τόνο της φωνής σου και μην τον αφήσεις να σταυρώσει κουβέντα. Για καλύτερα αποτελέσματα μάλιστα άρχισε όλες σου τις προτάσεις με το «Εγώ».

Ταύρος

Πρότεινέ του ένα εστιατόριο, διάλεξε τα πιο ωραία και ακριβά πιάτα και μόλις έρθει ο λογαριασμός, πες του ότι ξέχασες το πορτοφόλι σου ή πήγαινε στην τουαλέτα για να τα πληρώσει αυτός.

Δίδυμος

Πηγαίνετε κάπου όπου απαιτείται ησυχία και κάθε φορά που θα πάει να ανοίξει το στόμα του να του λες «σσσουτ»! Προτίμησε επίσης τα μέρη που απαγορεύονται τα κινητά.

Έχει μέλλον η σχέση σου ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Καρκίνος

Πες του ότι ήρθε η ώρα να του αποκαλύψεις το μυστικό σου ότι δηλαδή δεν είσαι για οικογένεια γιατί δεν μπορείς να κάνεις παιδιά λόγω μιας κληρονομικής ασθένειας. Ή ότι το επιχείρησες ήδη μια φορά αλλά απέτυχες και δεν πρόκειται να το ξανακάνεις.

Λέων

Την ώρα που σου μιλάει, γύρνα και κοίτα κάποιον άλλον ή χασμουρήσου και επανάλαβε συχνά το «ναι ε;» με ύφος αδιάφορο.

Παρθένος

Άσκησε στο κάθε τι που θα πει ή θα κάνει κριτική και ανά τρεις και δύο διόρθωσέ τον. Αν δεν μπορείς, τότε φάε κάτι λιπαρό π.χ. γαρίδες σαγανάκι και προσπάθησε να τον αγγίξεις με τα γεμάτα σάλτσα χέρια σου.

Ζυγός

Τράβηξε την προσοχή με αρνητικό τρόπο. Ντύσου πρόχειρα και τελείως αταίριαστα, μίλα ή γέλα δυνατά, βρίσε και γενικώς καταπάτησε όλους τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.

Σκορπιός

Αρχίσε να μιλάς και να εκθειάζεις τον πρώην σου. Εδώ χρειάζεται προσοχή να μην το παρακάνεις, ιδίως αν αναφερθείς στις καταπληκτικές του επιδόσεις στο σεξ, αν θέλεις να φύγεις σώα.

Τοξότης

Απόρριψε όλες του τις ιδέες μία προς μία. Πες ότι δεν έχεις μία, ότι πρέπει να σοβαρευτεί, ότι είσαι κουρασμένη, ότι σε έχει πάρει από κάτω ή βαριέσαι να κάνεις το οτιδήποτε και προτιμάς να αράξεις σπίτι και να λιώσεις με διάφορες σειρές.

Αιγόκερως

Πες του ότι ζεις για το τώρα και σκασίλα σου τι θα γίνει μετά από ένα ή πέντε χρόνια, αφού δεν έχεις κανέναν στόχο ή καμιά διάθεση να κάνεις καριέρα κάπου, παρά μόνο να βολευτείς, να πέφτει το μεροκάματο κι ας είναι μικρό και ό, τι βρέξει ας κατεβάσει...

Υδροχόος

Βάλε ένα μπουζουκοτράγουδο στο κινητό σου και άσ' το να κτυπάει, τραγουδώντας το, πες του ηλίθια γλυκόλογα (τζουτζούκο, μωρουλίνι μου, κλπ, κλπ) και όποτε βλέπεις μωρό στο καρότσι, γύρνα και κοίτα τον όλο γλύκα, λέγοντάς του, δεν θα ήταν ωραίο να είχαμε κι εμείς ένα;

Ιχθύς

Γίνε ο "αντίχριστος" και με στόμφο πες του πόσο δεν αντέχεις τους κλάψες, τους αρρώστους, τους ζητιάνους, τους μετανάστες, τα αδέσποτα και τους ναρκομανείς. Μη δείξετε καμία συμπάθεια και καμία επιείκεια σε κανέναν.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιάσει και παραμείνει δίπλα σου, συνεχίζοντας να σε θέλει, μήπως (λέμε μήπως) να το ξανασκεφτείς και να του δώσεις μια ακόμα ευκαιρία;

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα!

Το ζώδιό του δείχνει αν σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved