Αυτές είναι οι γυναίκες που θα προσπαθήσουν να κλέψουν τον άντρα μιας άλλης!

Συχνά τα καταφέρνουν κιόλας...

Αυτές είναι οι γυναίκες που θα προσπαθήσουν να κλέψουν τον άντρα μιας άλλης!

Ίσως το δικό σου ζώδιο να μην βρίσκεται στην παρακάτω λίστα, γι' αυτό πρέπει να έχεις το νου σου. Αν πάλι βρίσκεται, τότε… καλή τύχη γιατί να θυμάσαι ότι σπάνια ένας άντρας εγκαταλείπει την οικογένειά του για χάρη της ερωμένης του. Ποιες είναι οι 6 γυναίκες του ζωδιακού, που μπορούν να «χωθούν» σε μια σχέση, χωρίς δισταγμό;

Για πάμε να δούμε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καμία Σκορπίνα δεν έχασε ούτε μία μάχη στον έρωτα και βάσει αυτής της ανταγωνιστικής της τάσης, μπορεί κάλλιστα να παίξει το ρόλο του «τρίτου» προσώπου. Επιπλέον, είναι από τις πιο παθιασμένες και μυστηριώδεις γυναίκες, άρα της είναι πολύ εύκολο να τον υποστηρίξει.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα, αν το δει εγωιστικά και ανταγωνιστικά, κάλλιστα θα μπορούσε να «φάει» τον άντρα μιας άλλης γυναίκας ή τουλάχιστον να μπει δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Το ζήτημα είναι ότι λόγω αυθορμητισμού και ειλικρίνειας, δεν είναι εύκολο να παραμείνει το «τρίτο» πρόσωπο για πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αδυναμία της Τοξοτίνας να αντισταθεί στους πειρασμούς, η ανάγκη της για περιπέτεια αλλά και η επιπολαιότητά της μπορεί να είναι οι λόγοι που δεν θα πει «όχι» στο να μπει σε ένα ερωτικό τρίγωνο, ενώ ξέρει ότι δε θα έπρεπε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Υδροχόα είναι ανοιχτόμυαλη και χωρίς ταμπού και συχνά, εξ αιτίας των φιλελεύθερων απόψεών της, δε βρίσκεται σχεδόν ποτέ ανάμεσα σε ηθικά διλήμματα. Για εκείνη, άλλωστε, ισχύει το μότο «στον πόλεμο και στην αγάπη όλα επιτρέπονται»...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Διδυμίνα, σαν την Υδροχόα, δεν έχει φραγμούς και ταμπού, οπότε δε θα κάτσει να σκεφτεί και πολύ το κατά πόσο είναι σωστό ή όχι να χωθεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Επίσης, είναι και στοιχείο του χαρακτήρα της το να παίζει σε διπλό ταμπλό, άσχετα αν το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχει εξασκήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα είναι γνωστή για τη σταθερότητα και την πιστότητά της, αλλά έχει δύο ακόμη χαρακτηριστικά που την κάνουν εν δυνάμει το «τρίτο» πρόσωπο. Αυτά είναι ο ρομαντισμός και η ηδυπάθειά της. Γυναίκα της αγάπης και των απολαύσεων, μπορεί να παρασυρθεί σε τέτοιες καταστάσεις.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που θα φύγουν και δεν θα σου πουν ούτε αντίο!

Αυτές οι γυναίκες είναι κακή επιρροή πάνω σου

Ο κάθε άντρας του ζωδιακού και το στιλ... πεσίματός του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved