4 άντρες του ζωδιακού που, μόνο όταν χάσουν μια γυναίκα, συνειδητοποιούν την αξία της

Μετά όμως είναι αργά...

4 άντρες του ζωδιακού που, μόνο όταν χάσουν μια γυναίκα, συνειδητοποιούν την αξία της

Το ζώδιο αυτό, μόλις θα χωρίσετε, θα αρχίσει να «νιώθει» σιγά-σιγά την έλλειψή σου και να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικός/η ήσουν στην ζωή του/της. Και δεν είναι το μόνο για να τα λέμε και όλα. Τέσσερα συνολικά από τα δώδεκα ζώδια έχουν το ίδιο ακριβώς θέμα. Την έχουν πατήσει πολλές φορές στην ζωή τους, όμως φαίνεται ότι μυαλό δεν βάζουν.

Για ποια ζώδια μιλάμε;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ένα ζώδιο που δεν μπορεί να εκτιμήσει στο 100% τι έχει, όταν το έχει. Μέσα σε μια σχέση μπορεί να μην καταλαβαίνει ακριβώς το πόσα παίρνει και κάποιες φορές τα θεωρεί δεδομένα. Αφήνει πάντα την άλλη πλευρά να είναι ελεύθερη και χαλαρή και νομίζει ότι δεν θα πονέσει και τόσο αν χωρίσει. Πιστεύει ότι μπορεί και μόνος του να περνά καλά, αλλά δεν είναι έτσι. Όταν χάσει κάτι, τότε του έρχεται ο ουρανός... σφοντύλι.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζει και τρέφεται από τις αναμνήσεις. Ναι, όταν είναι σε σχέση είναι γλυκούλης, τρυφερούλης κτλ αλλά κάποιες φορές κι εκείνος δεν εκτιμά όσο πρέπει αυτά που έχει. Όταν λοιπόν τα χάσει, ξεκινούν οι... αναμνήσεις. Αρχίζει να θυμάται όλα όσα έζησε, όλα όσα είχε και τότε είναι που πέφτει στα πατώματα και σου φωνάζει: «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζει στον κόσμο του αυτό το ζώδιο. Το έχεις καταλάβει σίγουρα, αν είχες ποτέ σχέση μαζί του. Όταν είναι σε σχέση, πέφτει και εκείνος στην παγίδα του... δεδομένου. Όταν όμως ζορίσουν τα πράγματα και χάσει όλα όσα είχε, τότε αρχίζει να αναθεωρεί και να σκέφτεται τι λάθη έκανε. Και τότε είναι που αρχίζει να εκτιμά όλα όσα είχε αλλά δεν... έχει πια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όπως και ο Τοξότης, έτσι και ο Υδροχόος είναι και εκείνος λίγο στον κόσμο του. Όσο πιο πολύ δένεται με ένα άτομο, τόσο πιο πολύ φοβάται και νιώθει ότι αρχίζει να πνίγεται. Έτσι πολλές φορές αποφασίζει να φύγει από την σχέση. Όταν όμως φύγει, καταλαβαίνει τι έχει χάσει και τότε είναι που αρχίζει να το εκτιμά. Είναι όμως πια... αργά και δεν μπορεί τις περισσότερες φορές να ξαναγυρίσει πίσω και να αποκτήσει όσα είχε.

Διάβασε επίσης: Οι άντρες του ζωδιακού που όσο και να σε θέλουν, δεν θα σου την «πέσουν»\

Τα 5 ζώδια δεν μπορούν να ξεπεράσουν μια ερωτική απόρριψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved