Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Προσοχή! Αυτό το στοιχείο σου διώχνει τους άνδρες!

Πραγματικά είναι απωθητικό!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Προσοχή! Αυτό το στοιχείο σου διώχνει τους άνδρες!

Πίστεψέ μας, δεν έχει σημασία η εμφάνιση ή το στιλ σου, αλλά το πώς θα καταφέρεις να κοντρολάρεις αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου, που οι για αρκετούς άντρες ούτε sexy είναι, ούτε και ωραίο. Αντίθετα, τους διώχνει μακριά σου. Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια του Νερού και θέλεις να πλησιάσεις και να κρατήσεις έναν άνδρα στη ζωή σου, τότε διάβασε παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι «φτιαγμένη» για να κάνεις οικογένεια και παιδιά κι όσο δεν βρίσκεις τον κατάλληλο, τόσο αγχώνεσαι. Ωστόσο κανείς, μα κανείς άνδρας, δεν θέλει να το ακούσει αυτό από το πρώτο ραντεβού ή στην αρχή μιας γνωριμίας. Κράτα την αγωνία για τον εαυτό σου και μην λες συνεχώς στον άλλον «εγώ ψάχνω για κάτι μόνιμο αυτή την περίοδο», εκτός κι αν σου φαίνεται ανεύθυνος και θέλεις να τον διώξεις. Να θυμάσαι ότι η σοβαρή σχέση κτίζεται με τον καιρό, δεν την παίρνεις έτοιμη...

**Ταιριάζετε; Θα προχωρήσει η σχέση σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ!**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον να μη βάζεις γλώσσα μέσα είναι εξίσου απωθητικό με το να έχεις πιει το αμίλητο νερό και να καρφώνεις με το βλέμμα σου όποιον σε προσεγγίσει. Το «μυστήριο» είναι sexy, αλλά μάλλον το παρακάνεις με το ύφος «με ενοχλείς αλλά πες αυτό που έχεις να πεις να τελειώνουμε», όπως επίσης και με τις μονολεκτικές απαντήσεις σε κάθε του απόπειρα να ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και είναι γνήσιο αρσενικό, δηλαδή ο τύπος που σου αρέσει, θα γυρίσει την πλάτη του και θα φύγει, αρνούμενος να σου κάνει τεμενάδες.

ΙΧΘΥΕΣ
Συχνά είσαι στον κόσμο σου! Πρώτον, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αντιληφθείς κατόπιν εορτής και μετά από τα σχόλια των φίλων σου ότι ο άλλος σε φλέρταρε τόση ώρα, αφού αποκαρδιωμένος θα σου πει «καληνύχτα». Δεύτερον, πάρε απόφαση ότι ο πρίγκιπάς σου δεν υπάρχει. Κανένας σύγχρονος άνδρας δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το συγκεκριμένο ρόλο (σε πολύ λίγους αρέσει άλλωστε). Έχει τόσα προβλήματα της καθημερινότητας να αντιμετωπίσει που «ευαίσθητη ψυχή» μάλλον αποτελεί επιπλέον βάρος στους ώμους του!

Διάβασε επίσης:Φάκελος απιστία: Έτσι θα σε τιμωρήσει, αν τον κερατώσεις

Αν κάνεις σχέση με αυτά τα 3 ζώδια, θα σταθούν σαν «βράχοι» δίπλα σου!

Ποιοι είναι οι πιο ρομαντικοί άνδρες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved