Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Έτσι θα ξεπεράσουν τον/ην πρώην τα ζώδια του Νερού και θα πάνε παρακάτω!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Ο χρόνος είναι γιατρός και θα θεραπεύσει τις πληγές ενός χωρισμού, αλλά χρειάζεται να κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια για να τον ξεπεράσουμε ακόμα πιο γρήγορα. Ο καθένας και η κάθε μια μας, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκει, έχει τα δικά του αντανακλαστικά και τρόπο για να το κάνει.

Διάβασε ποιος είναι ο ιδανικός για να ξεπεράσουν τον/ην πρώην τα ζώδια του Νερού και να πάνε παρακάτω!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνε απόθεμα στα τρόφιμα και κρύψου στο σπίτι σου, όπου αισθάνεσαι ασφαλής. Πραγματικά δεν έχει σημασία αν είσαι παραγωγική ή όχι. Είτε χυθείς στην πολυθρόνα σου και αναρωτηθείς "γιατί τελείωσε;" είτε απλά το ρίξεις στις σαπουνόπερες τις ερωτικές ταινίες με unhappy end και μόνο το ότι είσαι στο δικό σου περιβάλλον είναι θεραπευτικό. Όσο περισσότερο χρόνο περάσεις εκεί, τόσο ταχύτερα η στενοχώρια σου θα τελειώσει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρακολούθησε κωμωδίες και μάλιστα όσες περισσότερες μπορείς. Ένα περίεργο μείγμα αλήθειας και πόνου που προκαλεί το γέλιο θα σε κατακλύσει. Κάθε χαμόγελο που θα σκάει, θα είναι ένα τσιρότο για την καρδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Γράψε τις άσχημες στιγμές και βγάλε τον πόνο σου στο χαρτί, έτσι ώστε να μη βρίσκεται πια στο σώμα ή την ψυχή σου. Μην δώσεις στον/στην πρώην σου να διαβάσει ό, τι έγραψες. Όταν είσαι έτοιμη, κάνε μια "τελετουργία καύσης" των σημειωμάτων και άφησε να φύγει μαζί με τον καπνό κάθε δυσάρεστη ανάμνηση της σχέσης.

Διάβασε επίσης: Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Γι' αυτόν τον λόγο θα μείνεις για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του!

Έχεις Αφροδίτη σε Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύες; Αυτός ο τύπος σχέσης σε τραβάει

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved