Τα ζωδιακά ζευγάρια που φαινομενικά ταιριάζουν αλλά μαζί θα… δυστυχήσουν

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Τα ζωδιακά ζευγάρια που φαινομενικά ταιριάζουν αλλά μαζί θα… δυστυχήσουν

Μπορεί εκ πρώτης όψεως τα ζώδια αυτά να ταιριάζουν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αν κάνουν τελικά σχέση, θα είναι δυστυχισμένα. Και αυτό γιατί υπάρχουν δυσκολίες και τεράστιες διαφορές μεταξύ τους που δεν γίνεται να "γεφυρωθούν". Όσο και να θέλουν να συμβιβαστούν ή όσο και να έχουν την όρεξη να προσπαθήσουν να κάνουν αυτή τη σχέση να λειτουργήσει, θα αποτύχουν. Είναι δεδομένο ότι ο έρωτάς τους είναι ένα καράβι που θα καταλήξει στα βράχια.

ΚΡΙΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που θα τους φέρει κοντά είναι ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός που και στα δύο ζώδια υπάρχουν σε μεγάλες δόσεις. Ωστόσο στην πορεία θα δουν ότι ο ένας είναι υπερβολικά ευαίσθητος και πληγώνεται με το παραμικρό και ο άλλος πιο σκληρός και απότομος. Δε θα ζητήσει ποτέ συγγνώμη, ούτε και θα καταλάβει, αν έχει πληγώσει το ταίρι του ή όχι, με τα λόγια ή με τις πράξεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί αρχικά να γοητεύσει ο ένας τον άλλο, ωστόσο στην πορεία θα δουν ότι ο μεν Υδροχόος είναι πολύ ψυχρός για τα γούστα του Καρκίνου και θέλει απόλυτη ανεξαρτησία και ο Καρκίνος ζητά ακριβώς το αντίθετο, ρομαντισμό και... δέσμευση!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει όλα όσα λείπουν από τον Ζυγό. Είναι σοβαρός, φιλόδοξος, καριερίστας, ανταγωνιστικός κτλ. Ο Ζυγός από την άλλη δίνει στον Αιγόκερω αυτά που του λείπουν, όπως τρυφερότητα, ρομαντισμό, ομορφιά κτλ. Ωστόσο, οι γλύκες μεταξύ τους θα κρατήσουν για πολύ λίγο. Μετά θα βγουν τα "μαχαίρια" και ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος γιατί ο Αιγόκερως θα πληγώσει με ευκολία τον πιο ευαίσθητο Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΚΡΙΟΣ

Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το κοινό τους είναι η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Η σχέση αυτή θα έχει έντονο πάθος, ζήλια, κτητικότητα, εγωισμό και κόντρα. Με αυτά τα στοιχεία δεν πας πουθενά... Μόνο μέχρι τον δικηγόρο για διαζύγιο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο ο Υδροχόος, όσο και ο Σκορπιός ταιριάζουν ως προς την ισχυρογνωμοσύνη. Αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, δεν το αλλάζουν με τίποτα κι ό,τι πιστεύουν, το κρατάνε με πάθος. Στην πορεία όμως θα διαπιστώσουν ότι έχουν εντελώς αντίθετα "θέλω" και απαιτήσεις, οπότε μια πιθανή σχέση μεταξύ τους θα είναι ένα πεδίο μάχης, διαφωνιών και καβγάδων. Δεν θα αντέξουν μαζί για καιρό και θα χωρίσουν και με άσχημο τρόπο, με τον Σκορπιό να ζητά αιώνια εκδίκηση!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να σε ξανακερδίσουν μετά το χωρισμό

Τα 4 ζώδια που «δεν κάνουν πίσω» με τίποτα όταν μαλώσουν με το ταίρι τους!

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν να ερωτευτούν δύο άτομα ταυτόχρονα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved