Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Υδροχόο, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτόν πριν αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις μαζί του ή όχι.

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Υδροχόο, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Ερωτεύτηκες άντρα Υδροχόο; Να ξέρεις ότι μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις εσύ από εκείνον. Θέλεις κάτι χαλαρό, ελεύθερο και χωρίς πολλές δεσμεύσεις ή θέλεις μια σταθερή σχέση, ρομαντική και τρυφερή;

Διάβασε παρακάτω βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.

1. Δεν θα σου πει ποτέ πώς νιώθει

Αν περιμένεις από τον Υδροχόο να σου ανοιχτεί και να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του, σώθηκες! Θα περιμένεις αιωνίως! Μιλάμε για τον άνθρωπο-πάγο. Μπορεί να νιώθει πολλά για σένα, όμως δεν θα παραδεχτεί ποτέ, αν σε έχει ερωτευτεί και το αν του είσαι απαραίτητη ή όχι. Γενικά, είναι ένας άντρας περισσότερο ψυχρός, παρά ρομαντικός και αγκαλίτσας.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

2. Ό,τι πεις το παίρνει κατάκαρδα

Πρόσεχε πολύ πώς του μιλάς και τι λες γιατί πραγματικά τα παίρνει όλα σοβαρά, τα "βάζει μέσα" του και θίγεται. Δεν θα στο δείξει γιατί θέλει να το παίζει υπεράνω, αλλά πληγώνεται και νιώθει προσβεβλημένος, οπότε θα αντιδράσει άσχημα και επιθετικά απέναντί σου με την πρώτη ευκαιρία.

3. Δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς

Μην βασίζεσαι πάνω του. Είναι... αέρας. Άλλα λέει και άλλα κάνει. Αλλάζει γνώμη από λεπτό σε λεπτό και δεν έχει μια σταθερή γνώμη. Και το χειρότερα είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι κάνει λάθος. Θεωρεί πως είναι δικαίωμά του σήμερα να λέει άσπρο και αύριο να σου λέει... μαύρο.

4. Αν ξενερώσει με την σχέση σας, δε θα στο πει

Θα σε αφήσει να νομίζεις ότι όλα είναι καλά και ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα, ενώ για εκείνον θα έχεις τελειώσει ερωτικά και θα αναζητά ήδη την επόμενη σεξουαλική του κατάκτηση και εμπειρία. Δεν μπορεί να διαχειριστεί χωρισμούς, γκρίνιες και κλάματα... Θα τα αποφύγει με κάθε τρόπο και θα σε χωρίσει στο τέλος με ένα μήνυμα. Αν είσαι τυχερή, γιατί μπορεί και απλά να εξαφανιστεί χωρίς λέξη.

5. Θέλει πάντα χρόνο για τον εαυτό του

Θα μένει μόνος του για αρκετό διάστημα μέσα στην μέρα. Το θέλει, το ζητά και το έχει τεράστια ανάγκη. Δεν μπορεί τα πολλά πολλά. Τα κολλητιλίκια γενικότερα τον πνίγουν και τον κάνουν να θέλει να το βάλει στα πόδια.

6. Αν θεωρεί ότι έχει δίκιο, τότε έχει... δίκιο

Δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα. Έτσι και στο μυαλό του θεωρήσει ότι έχει δίκιο, τότε ό,τι και να του λες ή όσο... δίκιο και να έχεις εσύ, δεν του "γυρίζεις το κεφάλι". Άκρη δεν θα βγάλεις γι' αυτό ακολούθησε την τακτική που λέει: "να του λες σε όλα ναι".

7. Είναι καλός ακροατής

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, θα κάτσει να σε ακούσει και να το συζητήσετε. Θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει κι έναν ώμο να κλάψεις, αν χρειαστεί. Θα σε συμβουλεύσει αλλά μέχρι εκεί... Είναι τόσο-όσο. Δεν είναι της υπερβολής και αν αρχίσεις την μιζέρια, θα το βάλει στα πόδια.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζωδιακά ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι όντως τα ετερώνυμα… έλκονται!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι... «ζαμάν φου» στον έρωτα

Αυτά κάνεις και... ξενερώνεις τον άντρα Υδροχόο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved