Valentine’s Day: Βρες με ευκολία το δώρο που θα τον ενθουσιάσει ανάλογα με το ζώδιό του!

Άγιος Βαλεντίνος: Κάθε ζώδιο έχει το... δώρο του και είναι μοναδικό!

Valentine’s Day: Βρες με ευκολία το δώρο που θα τον ενθουσιάσει ανάλογα με το ζώδιό του!

Ο Φεβρουάριος είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε θα ήθελες να βρεθείς σύντομα σε μία, αξίζει να αφιερώσεις λίγο από τον ελεύθερό σου χρόνο, προκειμένου να βρεις ένα δώρο για το πρόσωπο για το οποίο τρέφεις συναισθήματα και σε ενδιαφέρει.

Η προσωπική ανάλυση σχέσης μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις λίγο πιο εύκολη την απόφασή σου και να διαπιστώσεις πόσο πρέπει να επενδύσεις σε αυτό το άτομο και συνεπώς, στο δώρο του! Σε κάθε περίπτωση όμως και σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται η σχέση σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείς διότι και σε αυτή την περίπτωση, τα άστρα μπορούν να σου δείξουν τον δρόμο!

Το σίγουρο είναι πως στην περίπτωση του Αγίου Βαλεντίνου, μην διστάσεις να κάνεις μια περισσότερο αισθησιακή επιλογή. Ιδού οι προτάσεις μας για κάθε ζώδιο:

Κριός❤️: Λατρεύει τις εκπλήξεις και την περιπέτεια. Το καλύτερο δώρο, λοιπόν, που θα μπορούσε να λάβει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη, όπως το μασάζ για ζευγάρια ή ένα ραντεβού οινογνωσίας!

Ταύρος❤️: Ένα απλό, μικρό αλλά ταυτόχρονα αισθησιακό και ρομαντικό δώρο είναι αρκετό για να ευχαριστήσει τον Ταύρο. Σίγουρα θα εκτιμήσει οτιδήποτε έχει σχέση με το ποτό ή το φαγητό. Τι θα έλεγες για μια κούπα ειδικά σχεδιασμένη για τους ερωτευμένους Ταύρους;

Δίδυμος❤️: Αν θέλεις να ενθουσιάσεις τον Δίδυμο, οργάνωσε μια βραδιά έξω από τα συνηθισμένα: Από μια συναυλία μέχρι μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ή μια γκαλερί. Το σημαντικό είναι να τον εκπλήξεις!

lovemug to the moon personal

Καρκίνος❤️: Για τον ευαίσθητο Καρκίνο μια κάρτα με ρομαντικά στιχάκια και μια βραδιά στο σπίτι -και την αγκαλιά σου- αρκούν για να τον ικανοποιήσουν.

Λέων❤️: Ό,τι και να του προσφέρεις την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου, καλό είναι να γνωρίζεις πως εκείνος θα έχει αγοράσει ή ετοιμάσει για εσένα κάτι ακόμη πιο μεγάλο και εντυπωσιακό. Δείξε του απλώς τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου για τα δώρα του και θα μείνει ικανοποιημένος!

Παρθένος❤️: Ένα ιδιαίτερο αλλά συνάμα πρακτικό δώρο θα ικανοποιήσει τον Παρθένο. Τα λουλούδια και οι κάρτες βγαίνουν «εκτός». Σίγουρα όμως, θα εκτιμούσε μια όμορφη ζωδιακή κούπα για ερωτευμένους για να πίνει κάθε πρωί τον καφέ του.

Ζυγός❤️: Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ο Ζυγός περιμένει μια μεγάλη, ρομαντική κίνηση από εσένα. Το πόσο θα χρειαστεί να επενδύσεις για να τον χαροποιήσεις, εξαρτάται από το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η σχέση σας. Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης από το Astrology.gr θα σε βοηθήσει να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Σκορπιός❤️: Ο αισθησιασμός και το σεξ αποτελούν τα στοιχεία-κλειδιά για να βρεις το τέλειο δώρο για τον Σκορπιό. Το σίγουρο είναι πως θα εκτιμήσει μια «καυτή» βραδιά στο σπίτι από ένα δείπνο σε κάποιο ακριβό εστιατόριο.

Τοξότης❤️: Για τον λάτρη της περιπέτειας και των ταξιδιών, ένα ολιγοήμερο ταξίδι ή μία μικρή εξόρμηση από την πόλη θα τον ενθουσιάσουν. Εξέπληξέ τον οργανώνοντας τα πάντα και απόλαυσε υπέροχες στιγμές μαζί του.

Αιγόκερως❤️: Για τον πρακτικό Αιγόκερω, ο εορτασμός της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχει μεγάλη σημασία. Ένα φιλί και μια ζεστή αγκαλιά, λοιπόν, ενδεχομένως θα είναι αρκετά για εκείνον!

Υδροχόος❤️: Τι μπορείς να κάνεις για τον απίστευτα εξωστρεφή και κοινωνικό Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου; Μα φυσικά να πάρεις την πρωτοβουλία να οργανώσεις μια ρομαντική βραδιά για ζευγάρια με την παρέα σας.

lovemug 100percent gold

Ιχθύς❤️: Τέλος, για τον ευαίσθητο Ιχθύ, ένα ρομαντικό δώρο το οποίο θα μπορεί να απολαμβάνει μαζί σου είναι η καλύτερη επιλογή. Το σίγουρο είναι πως ανυπομονεί να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο!

Διάβασε επίσης: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε για το μέλλον της σχέσης σας;

Τα 4 ζώδια που θα σε χωρίσουν ξαφνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αν θέλεις έναν ανεξάρτητο σύντροφο, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved