Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Τοξότη, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτόν πριν αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις μαζί του ή όχι.

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Τοξότη, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Ερωτεύτηκες άντρας Τοξότη; Να ξέρεις ότι μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις εσύ από εκείνον. Θέλεις κάτι χαλαρό, ελεύθερο και χωρίς πολλές δεσμεύσεις ή θέλεις μια σταθερή σχέση, ρομαντική και τρυφερή;

Διάβασε παρακάτω βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.

1. Η ελευθερία του είναι πάνω από όλα!

Δεν δεσμεύεται, δεν σοβαρεύεται. Για την ακρίβεια, πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να προβεί σε γάμο και αν το κάνει κάποια στιγμή, κινδυνεύει να χωρίσει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα τον «σκοτώνουν». Θέλει εναλλαγές στην ζωή του και να νιώθει πως είναι ελεύθερος και ότι δεν τον περιορίζει τίποτα και κανείς.

2. Τοξότης και ευθύνες δεν πάνε μαζί

Ακριβώς επειδή θέλει να είναι ελεύθερος και να μην λογοδοτεί σε κανέναν, σιχαίνεται τις ευθύνες. Τον τρομάζουν και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τις αποφύγει. Δεν θα σου τάξει ποτέ τον ουρανό με τα άστρα και θα είναι ειλικρινής μαζί σου στο τι θέλει και τι δεν θέλει από εσένα.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

3. Είναι ταξιδιάρα ψυχή

Αν είσαι διατεθειμένη να κάνεις πολλά ταξίδια, εκδρομές, να ανακαλύπτεις νέους προορισμούς και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και κουλτούρες, τότε ο Τοξότης είναι ιδανικός για σένα. Τρελαίνεται για αποδράσεις. Είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Έχει τάσεις φυγής και τα ταξίδια του βοηθούν να ξεσκάει, να γεμίζει τις μπαταρίες του, να αδειάζει το μυαλό του και να νιώθει ελεύθερος.

4.Έχει χιούμορ για… λίγους

Δεν φημίζεται για τους καλούς του τρόπους με την έννοια ότι θα πει αυτό που σκέφτεται, όσο άκομψο και να είναι και δεν θα νοιαστεί, αν θα προσβληθείς ή όχι. Μπορεί, δηλαδή, να τον ρωτήσεις «αγάπη μου πάχυνα» και να σου πει ένα «ναι, φοραδούλα έχεις γίνει» και εσύ να βάλεις τα κλάματα.

5. Είναι ο τύπος «πάω για τσιγάρα…»

Θα εξαφανιστεί από προσώπου Γης έτσι και νιώσει ότι πιέζεται ή περιορίζεται. Θα σου πει ότι πάει για τσιγάρα και δεν θα τον ξαναδείς ποτέ. Δεν θα δώσει ποτέ εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να την κάνει.

6. Για πάντα παιδί

Δεν θα μεγαλώσει και δεν θα ωριμάσει ποτέ. Μόνιμα κουμάντο στη ζωή του θα κάνει το μικρό παιδί που κρύβει μέσα του. Μην περιμένεις, λοιπόν, σοβαρότητα και μεγάλη υπευθυνότητα από εκείνον. Το μυαλό του παραμένει κολλημένο στην εφηβική του ηλικία.

7. Είναι της υπερβολής και της βόλεψης

Τον Δία έχει κυβερνήτη ως ζώδιο, οπότε δεν θα μπορούσε να μην είναι και άνθρωπος της υπερβολής. Στο μυαλό του όλα μεγεθύνονται, είτε είναι για καλό είτε για κακό. Επίσης, αν βολευτεί σε μια κατάσταση, δύσκολα ξεβολεύεται γιατί βαριέται να ψαχτεί για κάτι καλύτερο στη ζωή του.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα είναι τα αντρικά ζώδια που δεν βρίσκουν σχεδόν ποτέ τις κατάλληλες γυναίκες!

Τι ζώδιο είναι η γυναίκα σου; Αν είναι ένα από αυτά κινδυνεύεις να σε απατήσει!

Αυτά τα 3 ζώδια θα ρίσκαραν τα πάντα για έναν έρωτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved