Αυτοί οι άντρες δεν θα ζήσουν ποτέ ως... «κορόιδα σε κλουβί»

Θα είναι «ελεύθερα πουλιά» και θα πηγαίνουν από «κανάρα σε κανάρα»!

Αυτοί οι άντρες δεν θα ζήσουν ποτέ ως... «κορόιδα σε κλουβί»

Οι άντρες αυτοί δεν θέλουν να δεσμευτούν και αν έχεις μπλέξει με έναν από αυτούς θα... υποφέρεις μέχρι να τον καταφέρεις να κάνετε σχέση. Ααααν ποτέ φτάσετε σε αυτό το σημείο βέβαια. Διάβασε παρακάτω με ποιο τρόπο ο «φόβος της δέσμευσης» ενδέχεται να εκφραστεί από τα 4 αυτά ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Άκου φίλη, αυτός είναι ένας από τους χειρότερους τύπους ανδρών για δέσμευση, γιατί ακόμα και αν το κάνεις μαζί του, συνήθως θα είναι για πολύ λίγο διάστημα. Είναι καλύτερα μόνος του ή τουλάχιστον νομίζει ότι είναι. Υπάρχει ένας μισογυνισμός κρυμμένος σε πολλούς άνδρες Κριούς που πιστεύουν ότι ο σκοπός της ζωής τους είναι να κυριαρχήσουν και να ελέγξουν τις γυναίκες. Άλλωστε ο ίδιος ζει για να προστατεύσει τον εαυτό του από τον πόνο. Είναι ένας άνθρωπος ελέγχου και δεν πρόκειται να σε βάλει ή πριν από τον εαυτό του, εκτός αν είσαι πραγματικά κάτι ξεχωριστό. Θα σε χρησιμοποιήσει για σεξ ή για οτιδήποτε άλλο πιθανόν να «χρειάζεται» από μια γυναίκα, αλλά δεν θα μετατοπίσει το σύμπαν του για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σου. Αν έχεις πληγωθεί από κάτι που είπε ή έκανε, θυμήσου, ότι δεν είσαι εσύ ο ένοχος αυτής της συναισθηματικής βλάβης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος επιδιώκει να περιβάλλεται από γυναικεία προσοχή. Δεν είναι δυνατόν να μην παρατηρήσει τις ελκυστικές γυναίκες γύρω του, αφού δεν μπορεί να περιοριστεί απλά σε μία. Εάν σου δώσει όρκο δέσμευσης να ξέρεις ότι είναι επιρρεπής στην εξαπάτηση, ειδικά αν δεν έχει ωριμάσει πνευματικά. Από την άλλη από την στιγμή που θα τον γειώσεις εσύ, θα έρθει τρέχοντας πίσω σου, γιατί είναι ο τύπος που πιστεύει «ότι είναι φοβερός», αλλά (μεταξύ μας) είναι ένα πολύ ανασφαλές παλικάρι που χρειάζεται κρυφά την επιβεβαίωση. Αν τρέξεις πίσω του, θα πάρεις την κρυάδα (ή την άσχημη πλευρά του διπρόσωπου εαυτού του) γιατί ξέρει ότι σε έχει. Όπως και να έχει το θέμα, χρειάζεται μια ψυχική σύνδεση για να φτάσει στην σεξουαλική πράξη, εκτός και αν τύχει να πάτε στο σπίτι μαζί μία νύχτα μετά το μπαρ. Μεθυσμένος δεν είναι... υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά χρειάζεται μια γυναίκα για να τον κάνει να νιώσει πλήρης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρόβλημα εδώ είναι ότι χρειάζεται πολλή διέγερση και περιπέτεια. Εύκολα θα πάει στην επόμενη, αφού είναι ο τέλειος παίκτης κι επειδή είναι γοητευτικός, του αρέσει να είναι «φιλόξενος» με τις κυρίες. Είναι ο τύπος που θα σου υπενθυμίζει πόσο κελεπούρι είναι ή θα κρυφτεί πίσω από την επιτυχία του ή τις προηγούμενες σχέσεις του, γιατί είναι «τόοοοοσο απασχολημένος με τη δουλειά» που δεν προλαβαίνει να σε δει. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθεί να σε αποφύγει διότι το άνοιγμα, σε μια πραγματική, αληθινή σχέση είναι πολύ δύσκολο γι 'αυτόν. Του αρέσει η προσοχή, αλλά δεν είναι ο τύπος του «μαζί».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λέει τα πιο γλυκά πράγματα με τρόπο και το χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου, αλλά συνήθως είναι περιτριγυρισμένος από γυναίκες, είτε του παρελθόντος, είτε του παρόντος του. Δεν μένει ποτέ χωρίς γυναικεία προσοχή και δυστυχώς δεν θα σου δώσει τις άμεσες απαντήσεις που ποθείς. Σαν σεξουαλική σχέση θα ταιριάζετε ίσως σε μεγάλο βαθμό, αλλά συναισθηματικά θα είναι για εσένα ένα πάζλ γεμάτο σύγχυση. Ο Υδροχόος είναι γνωστό ότι κατά καιρούς ξαναγυρίζει με χαριτωμένες φιλοφρονήσεις και φλερτ, στις γυναίκες του παρελθόντος του, ακόμη και όταν βρει κάποια για να δεσμευτεί.

Διάβασε επίσης:

Ποια είναι τα ζώδια που τα δίνουν όλα στον έρωτα

Ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα ερωτικά;

Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved