Ξέχνα τι σου είπε! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σε χώρισε

Ξέχνα τις δικαιολογίες που σου «ξεφούρνισε» για τον χωρισμό σας. Άλλη είναι η πραγματικότητα...

Ξέχνα τι σου είπε! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σε χώρισε

Σίγουρα σου είπε πολλά. Και προφανώς προσπάθησε και λίγο να... χρυσώσει το χάπι. Δεν πάει όμως έτσι. Ένας χωρισμός είναι χωρισμός και πονάει. Το θέμα είναι το γιατί σε χώρισε. Μπορεί να σου είπε μια δικαιολογία που θεώρησε εκείνη την στιγμή ότι θα σε έκανε να πονέσεις λιγότερο, αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Και μπορεί να σου την αποκαλύψει το ζώδιό του.

Διάβασε παρακάτω τι τον ή την έσπρωξε στο χωρισμό και σταμάτα να ψάχνεσαι...

Κριός: Δεν υπήρχε πια έξαψη, αδρεναλίνη, η σχέση σας είχε γίνει πλέον συνήθεια και σιγά-σιγά έχασε τη σεξουαλική του επιθυμία.

Ταύρος: Αισθάνθηκε ανασφάλεια για το μέλλον του μαζί σου, ενδεχομένως δεν του ενέπνεες εμπιστοσύνη, ώστε να επενδύσει στη σχέση.

Δίδυμος: Βαρέθηκε γιατί από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε ποικιλία, ούτε κάτι που θα τον «ερέθιζε» εγκεφαλικά και σταδιακά απομακρυνόταν συναισθηματικά.

Καρκίνος: Δεν ένιωθε ασφαλής και σίγουρος για τα αισθήματά σου και θεώρησε ότι σύντομα θα σου περνούσε ο έρωτας και θα τον παρατούσες, οπότε το έκανε πρώτος.

Λέων: Γκρίνιαζες ή μιζέριαζες και προτιμούσες να κάθεστε σπίτι, αντί να πάτε κάπου έξω να διασκεδάσετε ή του έκανες συχνά κριτική ή παρατηρήσεις κι ένιωσε θιγμένος.

Παρθένος: Όταν έβαλε τη λογική κάτω και έκανε τους «υπολογισμούς», διαπίστωσε ότι είσαι κατώτερος/η των περιστάσεων και δεν ανταποκρίνεσαι στα πρότυπά της.

Ζυγός: Είχε αμφιβολίες για τα αισθήματά σου και άρχισε να ψάχνει κάποια/ον άλλη/ο που θα ήταν καλύτερος/η από σένα (και μάλλον πίστεψε ότι τον/ην βρήκε).

Σκορπιός: Δεν του προκαλούσες τόσο έντονα συναισθήματα, ώστε να «δεθεί» απόλυτα μαζί σου. Μπορεί επίσης να μην ικανοποιούταν στο σεξ.

Τοξότης: Αισθάνθηκε παγιδευμένος, ότι δεν μπορείς να συμβαδίσεις μαζί του ή ότι προσπαθούσες συνεχώς να τον αλλάξεις.

Αιγόκερως: Του τέλειωσαν τα συναισθήματα για σένα, ίσως γιατί ανακάλυψε ότι δεν είχες αυτό το κάτι που θα τον έκανε και να σε εκτιμήσει σαν προσωπικότητα.

Υδροχόος: Η σχέση είχε γίνει κλισέ, ρουτινιάρικη και ήθελε περισσότερη ανεξαρτησία/χώρο/χρόνο να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Ιχθύες: Απογοητεύτηκε γιατί δεν ήσουν όπως φανταζόταν. Οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν και δεν αισθανόταν πλέον όμορφα μαζί σου.

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια πρέπει να αποφεύγεις στον έρωτα;

Ποια ζώδια μπορείς να εμπιστευτείς και ποια όχι;

Από τον πιο τρυφερό στον πιο «ψυχρό» άντρα. Δες σε ποια θέση βρίσκεται το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved