Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον Παρθένο;

Θέλεις να ξανακερδίσεις τον άντρα Παρθένο; Ακολούθησε τις συμβουλές

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον Παρθένο;

Μια επανασύνδεση με τον Παρθένο μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μιλάμε για άντρα ο οποίος έχει πολλές παραξενιές και από την στιγμή που πήρε την απόφαση να χωρίσετε, σημαίνει ότι πραγματικά το εννοεί και ότι δεν βλέπει μέλλον στην σχέση σας. Λειτουργεί μεν μόνιμα με το μυαλό του, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι στα ερωτικά η καρδιά είναι αυτή που κάνει κουμάντο. Αν ο πρώην σου λοιπόν ανήκει σε αυτό το ζώδιο, τότε χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό το να τον ξανακερδίσεις.

Δεν του αρέσουν καθόλου οι εκπλήξεις. Είναι ιδιαίτερα επικριτικός και παρατηρητικός. Αν κάτι δεν είναι στην θέση του, άφησε τον Παρθένο να το παρατηρήσει και να το τακτοποιήσει. Αν υπάρχουν προβλήματα στην σχέση σας και είναι εμφανή, τότε σίγουρα εκείνος νιώθει δικαιωμένος για την απόφαση του χωρισμού σας. Το να διαφωνήσεις μαζί του δεν θα βγάλει πουθενά. Αντιθέτως, μπορείς να τον ευχαριστήσεις που ήταν αρκετά δυνατός, ώστε να πάρει αυτή την απόφαση και για τους δυο σας. Έτσι θα νιώσει άνετα και ίσως παραμείνετε φίλοι.

Δώσε του όσο χώρο και χρόνο σου ζητήσει. Μην προσπαθήσεις να τον δεις την επόμενη κιόλας μέρα του χωρισμού. Αν είστε χωρισμένοι να συμπεριφέρεσαι ως single. Μην στείλεις μήνυμα, μην τον πάρεις τηλέφωνο και μην τον παρακολουθείς. Το μόνο που θα καταφέρεις να δείξεις είναι απελπισία και τίποτα άλλο. Ακόμα και αν σου τηλεφωνήσει εκείνος κάποια στιγμή, δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντήσεις. Δώσε του χρόνο να σκεφτεί και να… αναλύσει την σχέση σας και τη διάλυσή της.

Όταν συζητήσετε κάποια στιγμή για τον χωρισμό σας, προσπάθησε να μην είσαι συναισθηματική, ούτε φυσικά μια drama queen. Σιχαίνεται τις φωνές, την γκρίνια και τα κλάματα. Αν χάσεις τον έλεγχο, πολύ απλά θα σηκωθεί να φύγει ή θα σου κλείσει το τηλέφωνο κατάμουτρα. Προσπάθησε να του μιλήσεις με βάση την λογική.

Μια ακόμα καλή επιλογή είναι να τον κάνεις να ζηλέψει. Όχι όμως με υπερβολές. Να τον κερδίσεις πίσω θες, όχι να τον χάσεις. Ξεκίνα να κάνεις πράγματα που δεν κάνατε μαζί και που θα τον εντυπωσίαζαν. Θα του δείξεις με αυτό τον τρόπο ότι ίσως και να έκανε λάθος που σε άφησε και θα αναρωτιέται αν πήρε τελικά την καλύτερη απόφαση για εκείνον ή όχι.

Το να τα ξαναβρείς με έναν Παρθένο είναι θέμα μυαλού. Παίξε εκεί απάνω. Προσπάθησε να είσαι cool, να μιλάς με άνεση και δείξε ότι αξίζεις γιατί το ζώδιο αυτό δεν θέλει να εγκαταλείπει «πολύτιμους» ανθρώπους.

Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Διάβασε επίσης:

Τα 10 ζωδιακά ζευγάρια με τους πιο... ομηρικούς καβδάδες!

Αν κάνεις σχέση με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!

Τι δεν πρέπει να του πεις ΠΟΤΕ, αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved