Τα 10 ζωδιακά ζευγάρια με τους πιο... ομηρικούς καβδάδες!

Μαλώνουν συχνά και μαλώνουν… άσχημα

Τα 10 ζωδιακά ζευγάρια με τους πιο... ομηρικούς καβδάδες!

Δεν μιλάμε για απλούς τσακωμούς... Μιλάμε για καβγάδες που θα συζητιούνται για καιρό. Και καλύτερα για σένα να μην βρεθείς ποτέ μπροστά την ώρα που τα ζώδια αυτά θα αρχίσουν να διαφωνούν. Άλλα, κλιμακώνουν σιγά σιγά τον τσακωμό και άλλα «βγάζουν μαχαίρια» απευθείας. Όπως και να έχει, τα 10 αυτά ζευγάρια μαλώνουν συχνά και μαλώνουν… άσχημα. Πάμε να δούμε ποια είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρθένος είναι της τάξης και του προγράμματος. Ο Τοξότης από την άλλη είναι τύπος… «ό,τι να’ ναι» και όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. Οι δυο τους άκρη δεν θα βγάλουν ποτέ και θα νομίζουν ο καθένας από την πλευρά του ότι έχει δίκιο και ότι ο άλλος τον καταπιέζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΚΡΙΟΣ

Το πάθος ξεχειλίζει και στους δυο. Όπως και τα νεύρα. Θέλει ο καθένας να περνά το δικό του. Είναι ανταγωνιστικοί τύποι και προσπαθούν να επιβληθούν. Αν βρεθείτε μαζί τους σε ένα δωμάτιο, σκύψτε πριν σας πετύχει κανένα αντικείμενο που εκτοξεύεται…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος στον κόσμο του και ο Καρκίνος να ζητά απεγνωσμένα την προσοχή. Ο ένας νιώθει καταπίεση και πνίξιμο και ο άλλος παραμελημένος και μόνος… Άντε να βρεθεί η χρυσή τομή. Και μην τον έχετε τον Καρκίνο για γλυκούλη και τρυφερούλη… Έτσι και εκνευριστεί γίνεται πιο επικίνδυνος και από τον Σκορπιό.

ΤΑΥΡΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Είχε γίνει και σειρά παλιότερα στον ΑΝΤ1 αυτό το ζευγάρι. Η μέρα με την νύχτα. Οι καβγάδες τους είναι ομηρικοί και έντονοι. Δεν επικοινωνούν εύκολα. Σταθερότητα θέλει ο Ταύρος, ελευθερία και αυθορμητισμό ο Τοξότης. Ο Ταύρος όταν θυμώσει μπορεί να σπάσει το σπίτι όλο, ενώ ο Τοξότης να γίνει τόσο ειρωνικός και κάφρος που θα σε κάνει να κλαις για ένα μήνα…

ΚΡΙΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ

Υπερδραστήριος ο ένας, αραχτός ο άλλος. Και οι δυο είναι εγωιστές, φιλόδοξοι και θέλουν να επιβάλλονται. Η μάχη μεταξύ τους θα είναι μεγάλη και στο τέλος κανείς δεν θα κερδίσει γιατί θα χωρίσουν, αφού πρώτα έχουν σπάσει τα κέρατά τους από τις πολλές κουτουλιές που θα έχουν ρίξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αιγόκερως δεν δέχεται τις ανοησίες. Είναι πρακτικός, στωικός και θέλει να ξέρει τι του γίνεται. Ο Τοξότης από την άλλη είναι… στον κόσμο του. Σιγά μην τον χαλιναγωγήσει κάποιος. Όταν αυτοί οι δυο τσακωθούν, ο καβγάς δεν θα είναι light. Θα είναι τσαμπουκάς, με μπόλικο βρισίδι και προσβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίδυμος είναι ο τύπος που αλλάζει γνώμη στο λεπτό. Άλλο θέλει τώρα, άλλο θέλει μετά. Δεν είναι και πολύ σίγουρος κτλ. Όλα αυτά όμως δεν περνάνε στον Αιγόκερω. Τον βάζει στόχο και δεν τον ξεπλένει ο Δούναβης. Και τι κάνει ο Δίδυμος; Μπορεί να τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο με τις δικαιολογίες, τα ψέματα και τις υπεκφυγές.

ΛΕΩΝ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτά τα δυο ζώδια πρακτικά δεν έχουν τίποτα κοινό. Ο Λέοντας θέλει την αποθέωση, την οποία δεν πρόκειται να πάρει ποτέ από μια Παρθένο. Κριτική; Μπόλικη… Όση θέλει. Να φάνε και οι κότες. Έναν καλό λόγο δεν θα του πει εύκολα. Και τότε το Λιοντάρι αρχίζει και βρυχάται και γίνεται το σπίτι… ζούγκλα.

ΖΥΓΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και ο Ζυγός ευαίσθητο ζώδιο θεωρείται, αλλά την κλάψα του Καρκίνου δεν τη φτάνει. Ο Ζυγός γενικά δεν ανέχεται την μιζέρια. Ο Καρκίνος βγάζει και μια ζήλεια απέναντι στο άλλο του μισό, καθώς διεκδικεί την προσοχή 100% και αυτό τον Ζυγό τον πνίγει. Γιατί είναι ένα ζώδιο κοινωνικό που κάνει χάρες και χατίρια. Όταν οι δυο τους τσακωθούν, βλέπεις μια πλευρά του Ζυγού που ούτε καν φαντάζεσαι, ενώ ο Καρκίνος μετατρέπει τις δαγκάνες του σε… μαχαίρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να είναι και τα δυο ζώδια που προσαρμόζονται εύκολα και είναι επικοινωνιακά, ωστόσο ο Δίδυμος δεν αντέχει την ξινίλα και την κριτική της Παρθένου. Ούτε μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμά της. Όπως καταλαβαίνετε… οι καβγάδες μεταξύ τους δεν είναι απλώς καθημερινότητα, ξεπερνούν και αυτούς στην ταινία «Fight Club».

Διάβασε επίσης:

Αν κάνεις σχέση με αυτόν τον άντρα του ζωδιακού, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!

Τι δεν πρέπει να του πεις ΠΟΤΕ, αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου!

Μείνε μακριά από αυτό τον άντρα γιατί θα «καείς»…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved