Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Παρθένο, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτόν και μετά μπορείς να αποφασίσεις τι θα κάνεις... Αν θα προχωρήσεις ή όχι.

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Παρθένο, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Ερωτεύτηκες άντρα Παρθένο; Οι Παρθένοι μπορεί να μην είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι που θα συναντήσεις, έχουν όμως μια ξεχωριστή γοητεία. Μέσα στα αρνητικά τους, έχουν και στοιχεία που σε μαγνητίζουν.

Διάβασε παρακάτω 7 βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.

1. Είναι άνθρωπος του προγράμματος

Ο Παρθένος πάντα έχει ένα πλάνο στο μυαλό του. Δεν βιάζεται να κάνει κινήσεις. Πρέπει πρώτα να το σκεφτεί, να το μελετήσει, να το αναλύσει και αν το συμφέρει και τον βολεύει, τότε προχωρά. Αλλιώς… όχι. Υπεραναλύει τα πάντα και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

2. Είναι λάτρης της λεπτομέρειας και φυσικά τελειομανής

Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές για εκείνον. Μπορεί να φαίνεται ψυχρός κάποιες φορές, αλλά αυτό είναι επειδή εκείνη την στιγμή σκέφτεται και το μυαλό του... κοσκινίζει τα δεδομένα που έχει. Ανησυχεί για πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά δεν θα στο πει, δεν θα στο δείξει και δεν θα μοιραστεί εύκολα μαζί σου τους προβληματισμούς του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα σε ακούσει, εάν εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα. Μην περιμένεις όμως να σου χαϊδέψει τα αφτιά… Θα σου ασκήσει την πιο σκληρή κριτική που έχεις ακούσει ποτέ.

3. Είναι πιστός

Ο Παρθένος δεν ξενοκοιτάει. Από τη στιγμή που επέλεξε να είναι μαζί σου, σημαίνει ότι τον καλύπτεις απόλυτα. Πίστεψέ μας, δεν είναι εύκολος άνθρωπος και δεν ενθουσιάζεται με το παραμικρό. Πριν μπει στην σχέση σε είχε τσεκάρει από πολλές απόψεις, οπότε δεν έχει λόγο να ψάξει για κάτι άλλο.

4. Είναι πρακτικός

Ίσως επειδή είναι άνθρωπος του προγράμματος και αναλύει τα πάντα, είναι προικισμένος με ένα αρκετά πρακτικό μυαλό γι' αυτό και είναι πρόθυμος να αναλάβει δουλειές ή να ξεμπερδέψει θέματα της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να σου φανεί λίγο βαρετός ή ξενέρωτος, ωστόσο θα σου προσφέρει σταθερότητα και θα νιώσεις άνετα στο πλευρό του.

5. Δεν ερωτεύεται εύκολα

Δεν εντυπωσιάζεται και δεν ενθουσιάζεται εύκολα. Είναι άνθρωπος που θα παρατηρήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια πάνω σου. Και όχι μόνο… Θα τσεκάρει το σπίτι σου, την ζωή σου, την καθημερινότητά σου, την υγιεινή σου και το πόσο… καθαρή και προσεγμένη είσαι. Και αν περάσεις όλα τα τεστ του, τότε ίσως και να σε ερωτευτεί.

6. Είναι ανεξάρτητος

Δεν κρέμεται πάνω από κανέναν. Έχει σίγουρα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και μόνος του. Είναι εργατικός, μεθοδικός και αποτελεσματικός. Δεν αντέχει με τίποτα την καταπίεση ή τις υποδείξεις. Δεν έχει σημασία αν θα σε τρελάνει αυτός στην κριτική. Από εσένα δεν την αντέχει και δεν την ανέχεται.

7. Είναι επιλεκτικός με όλους και με όλα. Δεν αρκείται σε κάτι λιγότερο από το τέλειο

Όπως και στις σχέσεις του, έτσι και στην ζωή του, ο Παρθένος δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Δεν θα τον ενθουσιάσεις εύκολα γιατί -αλήθεια τώρα- πόσο εύκολο είναι να πετύχεις την τελειότητα σε όλους τους τομείς; Έχει βάλει ψηλά τον πήχη, όχι μόνο για τους άλλους, αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου φταίει που ελκύεις συνέχεια τον ίδιο τύπο άντρα!

Αυτά τα έξι ζώδια «κολλούν» πάντα με πρόσωπα που δεν μπορούν να έχουν

Ο «ρομαντισμός» είναι άγνωστη λέξη για αυτά τα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved