Πώς θα τον κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Αισθάνεσαι ενθουσιασμένη και ερωτευμένη μαζί του και θα επιθυμούσες να τρέφει και εκείνος αντίστοιχα συναισθήματα.

Πώς θα τον κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου, ανάλογα με το ζώδιό του

Σου έχουμε καλά νέα διότι αρκεί να γνωρίζεις το ζώδιο στο οποίο ανήκει αυτός ή αυτή που θέλεις, προκειμένου να αποκτήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεσαι για να τον κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις και πράξε αναλόγως!

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλεις να κάνεις έναν Κριό να «κολλήσει» μαζί σου, τότε καλό είναι να βγάλεις στην επιφάνεια την… άγρια πλευρά του χαρακτήρα σου και να αρχίσεις να αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες. Ο Κριός βαριέται εύκολα και ο καλύτερος τρόπος για να τον κατακτήσεις -και να τον κρατήσεις- είναι να μοιράζεσαι συχνά μαζί του νέες και διασκεδαστικές εμπειρίες. Αξίζει ακόμη να γνωρίζεις πως ελκύεται από τις πρόσχαρες γυναίκες. Άφησε, λοιπόν, στην άκρη τη μιζέρια και φρόντισε να του αποδείξεις πως ξέρεις να διασκεδάζεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος θέλει να έχει στο πλευρό του μία γυναίκα με αξίες, η οποία θα μπορεί ενδεχομένως να γίνει μία καλή σύζυγος και μητέρα. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα «ξετρελαθεί» μαζί σου, αν του δείξεις την περισσότερο… συνεσταλμένη πλευρά του χαρακτήρα σου και κυρίως, αν του αποδείξεις πως έχεις τρόπους και ξέρεις πώς να φερθείς, όταν τον συνοδεύεις. Προτιμά, επίσης, να απολαμβάνει τα χάδια και τα φιλιά σου, όταν βρίσκεται μαζί σου στο σπίτι και όχι σε κάποιο μπαρ ή εστιατόριο της πόλης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλεις να κάνεις έναν Δίδυμο να «κολλήσει» μαζί σου; Τότε καλό είναι να του δείξεις ότι είσαι μία δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα την οποία μάλιστα, κινδυνεύει να χάσει, αν δεν φροντίσει και τιμήσει με τη δέουσα αγάπη, προσοχή και φροντίδα. Με λίγα λόγια, μην τον αφήσεις να πιστέψει πως είσαι δεδομένη και φρόντισε να τον κάνεις να καταλάβει πως χρειάζεται προσπάθεια για να σε έχει στο πλευρό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να κατακτήσεις την καρδιά ενός Καρκίνου, αρκεί να του δείξεις πως είναι ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή σου και πως τον χρειάζεσαι στο πλευρό σου. Θέλει να σε φροντίσει και να σε προστατέψει, επιθυμεί να είναι ο ερωτικός σου σύντροφος, ο καλύτερός σου φίλος, ο φύλακας άγγελός σου και όλα αυτά... ταυτόχρονα.

ΛΕΩΝ: Για να κάνεις έναν άντρα που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα να έχει μάτια μόνο για εσένα, θα χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Ο Λέων θέλει να διαπρέπει σε ό,τι κάνει και το ίδιο επιθυμεί να κάνει και η ιδανική για εκείνον σύντροφος. Κυρίως όμως, θέλει να γνωρίζει πως εκείνος -και μόνο εκείνος- είναι η προτεραιότητά σου. Αν είσαι διατεθειμένη να βάλεις τις επιθυμίες σου πάνω από τις δικές σου, τότε δοκίμασέ το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις σκληρά για να αποδείξεις σε έναν Παρθένο πως είσαι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή του και πως δεν πρέπει με τίποτα να σε χάσει. Αρκεί να γνωρίζει πως είσαι ένας πραγματικά καλός και ειλικρινής άνθρωπος. Θα χρειαστεί, επίσης, να αλλάξεις το lifestyle σου στην περίπτωση που είσαι μία γυναίκα που λατρεύει τη νυχτερινή διασκέδαση. Ο άντρας Παρθένος δεν προτιμά συνήθως τα party girls.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

ΖΥΓΟΣ: Θέλεις να κάνεις τον Ζυγό που σου αρέσει να σε ερωτευτεί; Τότε θα χρειαστεί να του αποδείξεις πως είσαι μία γυναίκα ανεξάρτητη η οποία μπορεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες -εκείνος συχνά δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις- και ταυτόχρονα, έχει τη δύναμη να τον φροντίζει και να στέκεται στο πλευρό του, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Με λίγα λόγια, θα χρειαστεί να είσαι ΚΑΙ μία μητρική φιγούρα για τον αγαπημένο σου Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός γνωρίζει πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, για αυτό και θα εκτιμήσει σε σημαντικό βαθμό τις απλές, καθημερινές αλλά γεμάτες αγάπη και νόημα κινήσεις που θα κάνεις για εκείνον. Από την κούπα με τον καφέ που θα του πας την ώρα ξυπνάει μέχρι ένα μασάζ στην πλάτη όταν επιστρέφει κουρασμένος από το γραφείο. Φρόντισε να του δείχνεις συχνά πως νοιάζεσαι για εκείνον. Το πιο πιθανό είναι πως θα εκτιμήσει περισσότερο ένα ζεστό φιλί από ένα πανάκριβο δώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είσαι ο εαυτός σου. Αυτή είναι η μοναδική συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε αν επιθυμείς να κάνεις έναν Τοξότη να σε ερωτευτεί. Φρόντισε να αποφεύγεις τα ψέματα και μην προσποιείσαι σε ό,τι αφορά στη σχέση σας. Η ουσιαστική επικοινωνία είναι το «κλειδί» για να ανοίξεις την καρδιά του -ακόμη και αν χρειαστεί να του δείξεις την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο μοναδικός τρόπος για να κάνεις έναν Αιγόκερω να «κολλήσει» μαζί σου είναι να φροντίζεις να του δείχνεις συχνά την εκτίμηση που τρέφεις για εκείνον. Μίλησέ του με σεβασμό, μην ξεχνάς να του δείχνεις καθημερινά πόσο τον αγαπάς και πόσο εκτιμάς όλα όσα κάνει για εσένα, βοήθησέ τον να κατανοήσει πως μπορεί να βασιστεί πάνω σου. Διότι η ιδανική γυναίκα για εκείνον πρέπει να είναι παράλληλα και η καλύτερή του φίλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο άντρας Υδροχόος δεν θα μπορέσει να ξεκολλήσει από μία γυναίκα που στηρίζει τους επαγγελματικούς του στόχους. Φρόντισε να τον επαινείς συχνά για τα εργασιακά του κατορθώματα και την ίδια ώρα, μην ξεχνάς να τον παρακινείς να κυνηγήσει τα όνειρά του και να τον ωθείς να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Με λόγια, χρειάζεται μία γυναίκα που να τον αγαπά και να τον στηρίζει, ακόμη και στα πιο τρελά του όνειρα. Είσαι έτοιμη να το κάνεις;

ΙΧΘΥΕΣ: Ευαίσθητος και πιστός στις παραδόσεις. Αυτός ο άντρας θέλει να έχει δίπλα του μία γυναίκα η οποία θα νοιάζεται για την οικογένειά του και τις αξίες της. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να φροντίσεις να δημιουργήσεις μία όμορφη σχέση με τους γονείς και τα αδέρφια του, αν επιθυμείς να τον έχεις για πολλά ακόμη χρόνια στο πλευρό σου.

Διάβασε επίσης:

«Ευτυχισμένοι μαζί» 5 tips για να το πετύχετε!

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω πότε θα βρεις -επιτέλους- το άλλο σου μισό!

Αυτά τα ζώδια θα σε εκτιμήσουν, μόνο όταν σε χάσουν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved