Αυτοί είναι οι «παρτάκηδες» του ζωδιακού!

Τέσσερα ζώδια που θέλουν να παίρνουν συνεχώς, αλλά δε δίνουν

Αυτοί είναι οι «παρτάκηδες» του ζωδιακού!

Αν έχεις μπλέξει με έναν από αυτούς, τότε μην περιμένεις και πολλά. Είναι παρτάκηδες στις σχέσεις τους. Βολεύονται και στην αρχή μπορεί να σου τάξουν τα πάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πάρεις κιόλας. Εμείς λοιπόν σε προειδοποιούμε και στους δίνουμε στεγνά για να ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Θα σου τάξει τον ουρανό με τα άστρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πραγματοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε. Θα περιμένει όμως από εσένα να κάνεις πολλά μέσα στην σχέση και να δίνεις συνέχεια. Και όταν κάποια στιγμή του πεις ότι «ξέρεις κάτι, πρέπει να δώσεις κι εσύ, όχι μόνο να παίρνεις και να απαιτείς…», πολύ απλά θα σου πει ότι φταις κιόλας και ότι είσαι υπερβολική και παράλογη. Με λίγα λόγια; Θα βγει και από πάνω.

ΛΕΩΝ

Εδώ μιλάμε για τον άνθρωπο που πάνω από όλα βάζει τον εαυτό του. Είναι απίστευτα εγωκεντρικός. Θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του, να τον φροντίζουν, να είναι το κέντρο της προσοχής, να τον αποθεώνουν, να τον θαυμάζουν και να τον υπηρετούν. Στο μυαλό του έχει ότι είναι ο «βασιλιάς» της υπόθεσης, άρα οι υπόλοιποι, θα είναι οι υποτακτικοί του που θα υπακούουν στις εντολές του. Μην περιμένεις και πολλά. Ετοιμάσου εσύ να τον κυνηγάς και να του «δίνεις» μέσα στην σχέση. Εκείνος; Όταν και αν μπορέσει, θα σου «πετάξει και κανένα ξεροκόμματο».

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ανεξάρτητος, σκέφτεται πρώτα τον εαυτό του και καλύπτει αρχικά τις δικές του ανάγκες. Τώρα, αν κάπου μέσα σε αυτές πάρεις κι εσύ κανά ψίχουλο, να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Λειτουργεί με βάση τα δικά του θέλω και την απαίτηση από εσένα να ξέρεις από πριν τι έχει ανάγκη. Από την άλλη, δεν θα καθίσει να σκεφτεί τι έχεις εσύ ανάγκη… Και το θεωρεί πολύ φυσιολογικό όλο αυτό. Αν το αντέχεις, μπράβο σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Πρώτα και πάνω από όλα, ο Ταύρος θέλει να νιώθει ασφαλής κι όσο πιο πολλά παίρνει, τόσο περισσότερο βολεύεται. Έχει απαιτήσεις από εσένα και τη σχέση. Απαιτεί την προσοχή σου, την φροντίδα σου, το κανάκεμά σου, αλλά εκείνος δεν είναι το ίδιο διατεθειμένος να δώσει πίσω τα ανάλογα. Είναι γνωστό ότι λειτουργεί συχνά σαν να είναι από την... Πάρο. Και θα σου την πει κιόλας, αν του παραπονεθείς...

Διάβασε επίσης:

Του έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε; Μάθε την αιτία, ανάλογα με το ζώδιό του

Ποιος είναι ο τέλειος σύντροφος για σένα, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τα 6 ζωδιακά ζευγάρια που θα πονέσουν πολύ, όταν χωρίσουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved