Τσακωθήκατε; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Τips για να τα ξαναβρείτε, ανάλογα με το ζώδιό του!

Τσακωθήκατε; Έτσι θα τα ξαναβρείτε!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ακόμη και οι πιο «δυνατές» σχέσεις περνούν δοκιμασίες. Επειδή, λοιπόν, όλοι ευχόμαστε το 2019 να είναι μία πιο ήρεμη και γεμάτη αγάπη χρονιά, συγκεντρώσαμε τα κατάλληλα tips για να μάθεις πώς θα συμφιλιωθείς με κάθε ζώδιο έπειτα από έναν τσακωμό. Σίγουρα θα αποδειχθούν πολύτιμα, στο επόμενο ερωτικό καβγαδάκι που θα έχεις!

Κριός: Τα πράγματα με τον εγωιστή και ομολογουμένως ξεροκέφαλο Κριό δεν είναι εύκολα. Για να τα βρεις μαζί του, θα πρέπει να παραδεχθείς το λάθος σου, να ζητήσεις συγγνώμη (καλύτερα να το κάνεις σε δημόσιο χώρο) και κυρίως να υποσχεθείς ότι δεν θα επαναλάβεις το ίδιο σφάλμα. Με λίγα λόγια, πρέπει να τον διαβεβαιώσεις ότι θα τηρήσεις τον λόγο σου. Ο Κριός δεν ανέχεται τις ψεύτικες υποσχέσεις.

Ταύρος: Για να τα βρεις με τον πεισματάρη Ταύρο, θα χρειαστεί να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος… εξ αρχής! Θα σε συγχωρέσει, αλλά αν θέλεις να αποφύγεις μελλοντικούς καβγάδες, καλό είναι να προσπαθήσεις να βρεις έναν τρόπο για να διαχειριστείς -και συνεπώς να περιορίσεις- τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές του.

Δίδυμος: Ένα γλυκό και συνάμα χιουμοριστικό σημείωμα είναι αρκετό για να τα βρεις με τον αγαπημένο σου Δίδυμο. Λατρεύει το χιούμορ, ειδικότερα όταν έχει να αντιμετωπίσει σχετικά δύσκολες καταστάσεις. Μην ξεχνάς απλώς πως ο Δίδυμος εκτιμά την ουσιαστική επικοινωνία, οπότε αν θέλεις να σε συγχωρέσει πραγματικά, προσπάθησε να του μιλήσεις από την καρδιά σου και να του εξηγήσεις ότι δεν σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο λάθος.

Καρκίνος: Η συμφιλίωση με έναν Καρκίνο απαιτεί υπομονή και λεπτότητα. Πρέπει να βρεις την κατάλληλη τακτική προκειμένου να μπεις ξανά στην πληγωμένη του καρδιά. Τα πολλά λόγια λειτουργούν συχνά ευνοϊκά στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζωδίου -αν φυσικά τα εννοείς! Τι μπορείς να του πεις; Ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου! Στην περίπτωση που δεν υποχωρήσει μετά τη συγκεκριμένη δήλωση, δοκίμασε να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο σπίτι και να διαθέσεις αρκετό χρόνο κατά τη διάρκειά του, ώστε να ακούσεις τις ανησυχίες του.

Λέων: Για να τα βρεις με τον Λέοντα πρέπει να τον κολακεύσεις… πολύ. Αφού απολογηθείς για το λάθος σου και του πεις ότι είναι τόσο τέλειος… σε σημείο που δεν αξίζει την αγάπη σου (πίστεψέ μας, θα χαρεί να το ακούσει), άρχισε τα κομπλιμέντα. Ένα όμορφο δώρο θα λειτουργήσει, επίσης, προς όφελός σου. Μην ξεχνάς πως για να σε συγχωρέσει, ο Λέων θέλει να δει ότι προσπαθείς σκληρά να κερδίσεις την προσοχή του και να μπεις ξανά στην αγκαλιά του.

Παρθένος: Μη βρίζεις και άρχισε να… καθαρίζεις. Ο τελειομανής Παρθένος απεχθάνεται τα βρισίδια και δεν πείθεται με λόγια. Μόνο με τις πράξεις σου θα σε συγχωρέσει και η καλύτερη πράξη που μπορείς να κάνεις για εκείνον είναι το να… καθαρίσεις το σπίτι του. Φρόντισε απλώς να διασφαλίσεις ότι κάθε αντικείμενο θα βρίσκεται στη θέση του όταν τελειώσεις!

Ζυγός: Για να τα βρεις με έναν Ζυγό, έπειτα από έναν καβγά, θα χρειαστεί να του κάνεις πολλά κομπλιμέντα και να δείξεις τεράστιο ενδιαφέρον για εκείνον. Θέλει να του εκφράσεις με λόγια αλλά και πράξεις ότι νοιάζεσαι για εκείνον και αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα τη σχέση σας.

Σκορπιός: Για να σε συγχωρέσει ο αγαπημένος σου Σκορπιός, (που δεν είναι εύκολο) θα χρειαστεί να δει από εσένα μία ξεχωριστή κίνηση αφοσίωσης. Πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς να κατευνάσεις τις ανησυχίες του. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να μείνεις στα λόγια αλλά να του αποδείξεις πως εννοείς πραγματικά όσα λες και υπόσχεσαι, κάνοντας ακόμη και μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης: Μία τρυφερή κίνηση είναι σίγουρα σημαντική για να τα βρεις με έναν Τοξότη. Ωστόσο, θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο για να κερδίσεις ουσιαστικά την εμπιστοσύνη του. Δοκίμασε να υιοθετήσεις μία περισσότερο «ανοιχτόμυαλη» στάση απέναντι στη ζωή και τη σχέση σας και κυρίως, προσπάθησε να προσεγγίσεις τους φίλους του -ακόμη και αν δεν τρέφεις ιδιαίτερη συμπάθεια για εκείνους.

Αιγόκερως: Το να απολογηθείς και να είσαι απόλυτα ειλικρινής είναι απαραίτητο για να ξανασκεφτεί αν σου χαρίσει και πάλι την καρδιά και την εμπιστοσύνη του. Μπορεί να αντιληφθεί εύκολα τα ψέματα, οπότε μην προσπαθήσεις να τον κοροϊδέψεις -ακόμη και αν το μόνο που θέλεις είναι να μην τον πληγώσεις. Παραδέξου τα λάθη σου και δείξε του πως επιθυμείς ένα σταθερό μέλλον μαζί του.

Υδροχόος: Ζήτησέ του να πάτε για έναν καφέ και μίλησέ του με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα όσα σε απασχολούν. Ο Υδροχόος είναι ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό ζώδιο το οποίο δεν θέλει να έχει στο πλευρό του άτομα τα οποία κρατούν μυστικά.

Ιχθύς: Αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση σου με ένα Ιχθύ, προσπάθησε να βγάλεις στην επιφάνεια μία πιο χαλαρή και ταυτόχρονα ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου. Δεν ανέχεται να έχει δίπλα του άτομα που είναι άκρως απαιτητικά και κτητικά. Μην ξεχνάς, επίσης, πως είναι απίστευτα ευαίσθητος. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να τον προσεγγίσεις με τρυφερότητα και κατανόηση έπειτα από έναν τσακωμό και φυσικά, να εκφράζεις σε καθημερινό επίπεδο την αγάπη σου για εκείνον.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Να γιατί σε «στήνει» συνέχεια στα ραντεβού!

Σου ζήτησε δεύτερη ευκαιρία; Δώσ’ την μόνο αν ανήκει σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια!

Από τον χειρότερο στον καλύτερο σύντροφο ανάλογα με το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved