Να γιατί σε «στήνει» συνέχεια στα ραντεβού!

Το ζώδιό του σου δίνει την απάντηση!

Να γιατί σε «στήνει» συνέχεια στα ραντεβού!

Πόσες φορές έχει καθυστερήσει στο ραντεβού; Και πόσες ακόμη σε έχει κάνει να τον περιμένεις με τις ώρες στο σπίτι σου; Αν ο σύντροφός σου συνηθίζει να εμφανίζεται πάντα αργοπορημένος, τότε σίγουρα αξίζει να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Και σε αυτή την περίπτωση τα άστρα μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις τι κρύβεται πίσω από την ομολογουμένως αρνητική αυτή συνήθειά του!

ΚΡΙΟΣ

Επιβαρύνει ασφυκτικά το καθημερινό του πρόγραμμα και αυτός είναι ο βασικός λόγος πίσω από κάθε αργοπορημένη εμφάνισή του. Συναντήσεις, επαγγελματικά ραντεβού και events. Είναι εργασιομανής και συχνά χάνει την αίσθηση του χρόνου.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλει να είναι συνεπής και θλίβεται όταν δεν τα καταφέρνει, όμως συχνά αδυνατεί να μένει πιστός στις δεσμεύσεις του. Μην ξεχνάς, επίσης, πως είναι πεισματάρης σε βαθμό… άκρως εκνευριστικό. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να περιμένει δύο ώρες σε μία ουρά για να πάρει τον αγαπημένο του καφέ -και κάπως έτσι να εμφανιστεί με μεγάλη καθυστέρηση στο ραντεβού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι πάντα αργοπορημένος διότι, απλούστατα, η προσοχή του αποσπάται με απίστευτη ευκολία. Μέχρι να φτάσει στον προορισμό του θα κάνει τουλάχιστον πέντε στάσεις για να παρατηρήσει με προσοχή κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον του. Η περιπετειώδης φύση του τον κάνει να χάνει την αίσθηση του χρόνου και συχνά τον βάζει σε μπελάδες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εμφανίζεται πάντα αργοπορημένος διότι λατρεύει τη ζεστασιά του σπιτιού του και δε θέλει να την εγκαταλείπει. Δεν προσπαθεί να αποφεύγει τις κοινωνικές επαφές και τις συναντήσεις μαζί σου, απλώς αισθάνεται άνεση και ασφάλεια στο δικό του προσωπικό «καταφύγιο» και συχνά… ξεχνιέται πάνω στην αγαπημένη του πολυθρόνα.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική του φύση κάνει συχνά τον κάνει να εμφανίζεται αργοπορημένος στα ραντεβού του. Μέχρι να σε συναντήσει, θα σταματήσει τουλάχιστον δέκα φορές στο δρόμο για να μιλήσει στο τηλέφωνο, να καλημερίσει έναν γνωστό, να πει κάτι σε κάποιον άγνωστο. Θέλει να τραβάει πάντα πάνω του την προσοχή των άλλων και κάνει ό,τι μπορεί για να την κερδίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε ό,τι κάνει και να λύνει όλα τα προβλήματα μόνος του. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι εμφανίζεται συνήθως με μεγάλη καθυστέρηση στο ραντεβού σας.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε πάλι αργοπορημένος στο ραντεβού; Το πιο πιθανό είναι πως έχασε την αίσθηση του χρόνου, προσπαθώντας να δώσει μία δίκαιη λύση σε μία διένεξη που έλαβε χώρα στο επαγγελματικό ή φιλικό του περιβάλλον. Κλασικός Ζυγός!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια όταν είναι μόνος του και αντιμετωπίζει συχνά με ανησυχία και σκεπτικισμό τις ανθρώπινες σχέσεις. Το πιο πιθανό είναι πως αργεί να εμφανιστεί στα ραντεβού που δίνει λόγω της αδυναμίας και της διστακτικότητάς του να «δεθεί» με τους γύρω του. Βοήθησέ τον να νιώσει άνεση μαζί σου και θα παρατηρήσεις θετικές αλλαγές στη συμπεριφορά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει και παρά το γεγονός πως έχει αίσθηση της ομολογουμένως αρνητικής αυτής συνήθειάς του, συνεχίζει να σε «στήνει» στα ραντεβού! Για αλλού ξεκινά και αλλού καταλήγει -όταν κάποιος ή κάτι «κεντρίζει» το ενδιαφέρον του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή του αλλάζει εύκολα, όπως επίσης και οι επιθυμίες του. Συχνά δεν ξέρει τι θέλει γεγονός που τον ωθεί να χάνεται στις σκέψεις του μέχρι να αποφασίσει τι επιθυμεί τελικά. Διότι από τη μία πλευρά θέλει να χαλαρώσει στο σπίτι και από την άλλη, να πάει για έναν καφέ μαζί σου. Μέχρι να πάρει την απόφαση, όμως, η ώρα έχει περάσει και εσύ είσαι έξαλλη μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λατρεύει τη μοναξιά του και του αρέσει να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο στο σπίτι. Εκεί χαλαρώνει, παίρνει τις αποφάσισες του και «καθαρίζει» το μυαλό του. Και μπορεί να εμφανιστεί αργοπορημένος στο ραντεβού, όμως, όταν το κάνει, θα γίνει αμέσως η ψυχή της παρέας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ευαίσθητος και λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τα λεγόμενα των γύρω του. Αυτό σημαίνει πως περνά αρκετό χρόνο προσπαθώντας να επεξεργαστεί όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μίας ημέρας ή το πώς θα προσεγγίσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται αργοπορημένος στα ραντεβού του. Μην ξεχνάς ακόμη πως είναι άτομο με μεγάλη φαντασία, η οποία τον κάνει συχνά να αποσπάται και να «χάνεται» με τις ώρες στον δικό του κόσμο.

Διάβασε επίσης: 5 ζώδια που τους αρέσουν τα «άγρια» παιχνίδια στο κρεβάτι

6 ζώδια που προτιμούν το σεξ από τη σχέση

Από τον χειρότερο στον καλύτερο σύντροφο ανάλογα με το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved