Γυναίκα Αιγόκερως: Πολύ σκληρή για να πεθάνει...

Respect στη θηλυκή version του Μπρους Γουίλις

Γυναίκα Αιγόκερως: Πολύ σκληρή για να πεθάνει...

Η Αιγοκερίνα, σαν γυναίκα, είναι τόσο σκληρή κι ανθεκτική όσο φαίνεται! Είναι γεννημένη να επιβιώνει από τα δύσκολα και σίγουρα οι εμπειρίες της στην ερωτική της ζωή δεν είναι οι καλύτερες.

Ωστόσο, κανένας άντρας δεν μπορεί να την καταβάλει, ακόμα κι αν είναι ο απώτερος σκοπός του. Όσες φορές να πέσει και να φάει τα μούτρα της, άλλες τόσες θα σηκωθεί. Θα σκουπίσει τα αίματά της, θα ξεσκονίσει τα ρούχα της, θα μαζέψει τα κομμάτια της και θα ξαναπροσπαθήσει γιατί αυτό είναι φτιαγμένη να κάνει. Λυγίζει, δε σπάει!

Αλλά, μην πιστέψεις ούτε για μια στιγμή ότι δεν πληγώνεται. Μπορεί να δείχνει δυνατή και ψύχραιμη, να γίνεται κακιά ή να χαμογελάει, βγάζοντας το υποκριτικό της ταλέντο, μέσα της όμως σπαράζει. Ποτέ δε θα τη δεις να παρακαλάει ή να κλαίει κι ακόμα πιο σπάνια να βρίζει ή να ξεκατινιάζεται σε ένα χωρισμό. Θα αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, λέγοντας τα λιγότερα και παρακαλώντας μέσα της να αντέξει και να μην καταρρεύσει, πριν εξαφανιστεί.

Δε θα γυρέψει εκδίκηση γιατί γι' αυτήν, όποιος την πλήγωσε, έχει πια πεθάνει. Όμως, δε θα ξεχάσει ποτέ πόσο πόνεσε, πόσο της κόστισε συναισθηματικά ο συγκεκριμένος έρωτας, γι’ αυτό ο επόμενος άντρας χρειάζεται να καταβάλλει μεγάλο κόπο και χρόνο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Μην την κατηγορείς, λοιπόν, για την αυστηρότητα και την ψυχρότητά της γιατί είναι η άμυνά της, προκειμένου να προστατεύσει την ευαίσθητη καρδιά της για να μην ξαναπληγωθεί!

023

Είσαι Αιγόκερως; Με τον κωδικό ΕΙΜΑΙΑΙΓΟΚΕΡΩΣ κερδίζεις 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! Μπες τώρα στο e-shop μας!

Διάβασε επίσης: Με αυτά τα 4 ζώδια ο Αιγόκερως κάνει το τέλειο ζευγάρι

Μικρό αφιέρωμα στην γυναίκα Αιγόκερω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved