Με αυτά τα 4 ζώδια ο Αιγόκερως κάνει το τέλειο ζευγάρι

Και όχι, δε θα σου αναφέρουμε τα κλασικά...

Με αυτά τα 4 ζώδια ο Αιγόκερως κάνει το τέλειο ζευγάρι

Ο άντρας (όπως και η γυναίκα) Αιγόκερως είναι φιλόδοξος. Λόγω αυτού, ελκύεται από τις γυναίκες που είναι επίσης φιλόδοξες και δυναμικές. Συνετός και υπεύθυνος, είναι ένας τυπικός «γήινος» άνθρωπος κι αυτό βγαίνει και στην ερωτική του ζωή. Δύσκολος στο να σε εμπιστευτεί, αν τα καταφέρεις όμως και κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, θα είναι δίπλα σου για μια ζωή!

Ας μάθουμε ποια ζώδια μπορούν να ταιριάξουν μαζί του:

1. ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός τον κάνει να βγάζει το παιδί που κρύβει μέσα του. Δεν μπορεί να αντισταθεί στον ενθουσιασμό και την έντονη ενέργειά της. Συν το ότι τον κινητοποιεί συνεχώς να ανέβει ψηλότερα. Επίσης, και οι δύο επιθυμούν την ανεξαρτησία και θέλουν το χώρο τους. Στο κρεβάτι, ο Κριός και ο Αιγόκερως είναι από τα πιο παθιασμένα ζευγάρια.

2. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ Αιγόκερω και Καρκίνου κι είναι πιθανό να τραβηχτούν ο ένας προς τον άλλο με την πρώτη ματιά. Αυτό το ζευγάρι είναι ένα παράδειγμα ετερώνυμης έλξης: τα χαρακτηριστικά της γυναίκας θα αντισταθμίσουν τις αδυναμίες του άνδρα και αντίστροφα. Μην ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι «οπαδοί» της σταθερής και μακρόχρονης σχέσης. Ο άντρας Αιγόκερως με την υποστήριξη της γυναίκας Καρκίνου μπορεί να κάνει θαύματα.

3. ΤΟΞΟΤΗΣ

Απροσδόκητα, η χαρούμενη Τοξοτίνα περιλαμβάνεται στη λίστα με τα ζώδια που μπορούν να κάνουν απίστευτο ζευγάρι με τον άντρα Αιγόκερω. Αυτός ο συνδυασμός υπόσχεται μια επιτυχημένη σχέση, εάν και οι δύο βάλουν το 100% της προσπάθειάς τους. Μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα. Αρκεί η ανεξάρτητη Τοξότης να δεχθεί την «ξεροκεφαλιά» του Αιγόκερω κι αυτός να συμβαδίσει με την τολμηρή και περιπετειώδη φύση της.

4. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι είναι πιθανό να συμβεί όταν ερωτευτούν δύο Αιγόκεροι; Είναι σίγουρα γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Μοιράζοντας παρόμοιους στόχους και ανάγκες και γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να χτίσουν μια σταθερή σχέση. Υπάρχει ειλικρίνεια, σεβασμός και θαυμασμός μεταξύ τους. Επιπλέον, επειδή οι Αιγόκεροι είναι αισθησιακά όντα, η ερωτική τους ζωή είναι τέλεια. Σε γενικές γραμμές είναι από τους πλέον επιτυχημένους συνδυασμούς.

023

Είσαι Αιγόκερως; Με τον κωδικό ΕΙΜΑΙΑΙΓΟΚΕΡΩΣ κερδίζεις 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ! Μπες τώρα στο e-shop μας!

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που θα σου δώσουν με μεγάλη ευκολία «τα παπούτσια στο χέρι»

Οι γυναίκες ψήφισαν! Αυτοί είναι οι 3 πιο ποθητοί άντρες του ζωδιακού!

Τα τρία ζώδια που μπορούν να σου «βγάλουν το λάδι»

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για κάθε άντρα του ζωδιακού για να έχεις το πάνω χέρι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved