Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Ιχθύ; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ένα γοητευτικό παιχνίδι για να αποπλανήσεις τον ερωτικό Ιχθύ

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Ιχθύ; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Ιχθύ ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και ρομαντικοί, που μαγεύονται από τα μυστήρια της ζωής, από τα όνειρα, από οτιδήποτε τους βγάζει έξω από τη σκληρή καθημερινή πραγματικότητα.

Προσκαλέστε τους ένα όμορφο βράδυ στο πιο ψηλό σημείο της πόλης ν’ αγναντέψετε μαζί τον κόσμο από ψηλά, να νιώσουν ότι ξεφεύγουν απ΄ τη γήινη υπόστασή τους…

Χορέψτε τους νυχτερινό απαλό μπλουζ κάτω απ’ το φως του φεγγαριού και θα νιώσετε ότι είστε εσείς που αποπλανείστε από το ερωτικό αυτό πλάσμα που κρατάτε στην αγκαλιά σας παρά αυτό.

Οι εκδηλώσεις αγάπης τους είναι αισθησιακές, στοργικές και συνηθίζουν να μην αρνούνται τίποτα που να προσφέρει ευχαρίστηση και ηδονή. Ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο επάνω τους είναι τα άκρα! Φιλήστε τους τα χέρια με το παλιό, κλασικό ρομαντικό στυλ, κάντε τους μασάζ στα ακροδάχτυλα των ποδιών και θα ακούσετε το γουργουρητό της ικανοποίησής τους…

Να θυμάστε ότι είναι υπερευαίσθητοι και πρέπει πάντα να τους μιλάτε με καλό και τρυφερό τρόπο, ακόμα κι αν κάνουν λάθη! Ενθαρρύνετέ τους, έχουν ανάγκη από τα καλά σας λόγια και την υποστήριξή σας για να νιώθουν ασφαλείς και επιβεβαιωμένοι.

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι η δραματική ατμόσφαιρα, το μυστήριο και ο αισθησιασμός.

Διάβασε επίσης:

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved