Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Υδροχόο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ένα γοητευτικό παιχνίδι για να αποπλανήσεις τον ερωτικό Υδροχόο

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Υδροχόο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Υδροχόο ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Οι Υδροχόοι ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους σαν οντότητες, σαν προσωπικότητες, γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε γνωριστεί καλά πριν ξεκινήσετε να τους προσεγγίσετε σε ερωτικό επίπεδο! Είναι άνθρωποι που αγαπούν την πρωτοτυπία στις σχέσεις, δεν μπορούν να ζουν σύμφωνα με τυποποιημένους κανόνες και είναι τρομερά έξυπνοι και επινοητικοί!

Γοητεύστε τους με πνευματώδεις συζητήσεις για πολιτιστικά ή ανθρωπιστικά ιδεώδη και προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο άμεσοι και ειλικρινείς, εκφράζοντας καθαρά ό,τι συναίσθημα τρέφετε γι’ αυτούς. Αν τους πλησιάσετε σε εγκεφαλικό επίπεδο και έχετε μεταξύ σας πνευματική επαφή, θα διαπιστώσετε ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι πρωτοβουλία να σας πλησιάσουν, καθότι ως ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις ενώ ενδιαφέρονται για νέους τρόπους απόλαυσης!

Ευαίσθητο σημείο τους είναι οι αστράγαλοι και οι γάμπες, όπου θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, χαϊδεύοντας, φιλώντας ή ακόμα και γλείφοντάς τους! Η προθέρμανση είναι πολύ βασική για τους Υδροχόους, γιατί είναι δεδομένη η περιέργειά τους στην ανακάλυψη όλο και πιο διεγερτικών σεξουαλικών κόλπων στην ερωτική τους ζωή!

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι η ελεύθερη έκφραση του λόγου και των πράξεών τους και η εγκεφαλική διέγερση του συντρόφου τους.

Διάβασε επίσης:

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved