Γιατί ο Παρθένος είναι το τέλειο ταίρι;

Πολλά τα χαρίσματα ενός Παρθένου (άντρα ή γυναίκας), αλλά είναι μερικά χαρακτηριστικά του ή συμπεριφορές του, που τον κάνουν να είναι το τέλειο ταίρι για κάποιους/ες από εμάς!

Γιατί ο Παρθένος είναι το τέλειο ταίρι;

Για να δούμε μια μικρή λίστα με τα (πολύ) θετικά του Παρθένου!

  1. Είναι πολύ επιλεκτικός! Γιατί αυτό είναι καλό; Μα φυσικά, γιατί αν σε έχει επιλέξει, τότε είσαι μια (ένας) από τους τυχερούς και ιδιαίτερους ανθρώπους που έχει αποφασίσει μετά από προσεκτική μελέτη, να βάλει στην ζωή του!
  2. Μπορείς να στηριχτείς πάνω του! Το εννοώ! Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα κάνει για τα πρόσωπα που αγαπάει, ότι κι αν είναι αυτό. Δεν φοβάται να μπει στα δύσκολα, δεν τον τρομάζει το άγνωστο ή οι κακουχίες.
  3. Είναι πιστός! Δεν αλλάζει γνώμη, αρκεί να πιστεύει σε εσένα. Θα είναι πάντα δίπλα σου, σωστός/ή και δεν θα σε εγκαταλείψει ότι κι αν συμβεί, μήτε θα σου κάνει νερά.
  4. Μιλάει πάντα καθαρά. Δεν χρειάζεται να γυρεύεις για υπονοούμενα ανάμεσα στις λέξεις, να σπας το κεφάλι σου να καταλάβεις τι θέλει ή τι εννοεί, μήτε να σπαζοκεφαλιάζεσαι για το αν κάτι πάει στραβά. Ότι τον πειράζει, το λέει. Αργά ή γρήγορα, ο Παρθένος εκφράζεται και όλα ξεκαθαρίζουν!
  5. Έχει υπέροχο χιούμορ! Σου φαίνεται απλό, αλλά είναι αντανάκλαση του υπέροχου και δυνατού μυαλού του, που σε στιγμές που δεν θα το περιμένεις, θα λειτουργήσει λυτρωτικά!
  6. Τέλος μην ξεχνάς ένα σημαντικό πράγμα: ο/η Παρθένος, λειτουργεί άψογα εκεί που άλλα ζώδια, παραδίδουν πνεύμα. Ακριβώς επειδή μπορεί να υποτάξει το συναίσθημα στην λογική, μπορεί να σκεφτεί σωστά, πονηρά και ψύχραιμα, όταν εσύ, δεν θα μπορείς! ΛΟ6ΚΙ

Διάβασε επίσης:

Η Μάνα Παρθένος έχει τετράγωνη λογική

5 υπέροχες αλήθειες για τη γυναίκα Παρθένο

Παρθένος: Το μεταβλητό ζώδιο της Γης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved