Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Υδροχόο;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ| Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Παρθένου με έναν Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Υδροχόο;

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο και σταθερό. Η ουράνια ανεξαρτησία και επαναστατική διάθεση είναι δώρα του Ουρανού που αποτελεί τον σύγχρονο κυβερνήτη του. Η διανόηση και η αφοσίωση είναι βασικές ιδιότητες για μία ερωτική συνένωση που, ακόμα και αν είναι παράδοξη, θα ικανοποιεί βασικές του ανάγκες.

Η οξυδέρκεια και η λογική σας σκέψη κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και επιτρέπουν μια ξεχωριστή και εποικοδομητική συζήτηση. Ο μεταξύ σας διάλογος προάγει μια υπόθεση και συντελεί στην επίτευξη ενός σκοπού, γεγονός που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Η ανταλλαγή απόψεων λοιπόν, είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά και θα προκαλέσει αλληλεπίδραση και συγκερασμό απόψεων και αντιλήψεων.

Η πρακτική και ανιδιοτελής φύση σας καλύπτει τις αδυναμίες του σε καθημερινές ή συμβατικές υποχρεώσεις και συμπληρώνει την ανεπάρκειά του σε θέματα που η αφηρημάδα του προκαλεί παραλήψεις.

Ταυτόχρονα, η σχολαστικότητά σας ίσως κάποιες φορές του φαίνεται ανυπόφορη ή αβάσταχτη, γεγονός όμως που εξομαλύνεται με την από κοινού εξέταση των διαφορών και των αντιθέσεων.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved