Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Κριό;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Παρθένου με έναν Κριό;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Κριό;

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης που προσθέτει ενέργεια και πρωτοποριακή δύναμη στην ήδη κυριαρχική και επιθετική του φύση. Στον έρωτα αναζητεί το καινούργιο και το περιπετειώδες και με θάρρος κυνηγάει νέες εμπειρίες.

Η σχέση Κριού – Παρθένου αποτελεί ένα συχνό συνδυασμό που δικαιολογείται καθώς η ορμητική δράση του πρώτου αποκτά ουσία χάρη στην πρακτικότητα του δεύτερου. Επιπλέον, ο 8ος ηλιακός οίκος της Παρθένου είναι στον Κριό και αυτό δικαιολογεί την σεξουαλική έλξη προς τον ακαταμάχητο Κριό. Ο Παρθένος συνήθως δεν ενδιαφέρεται να είναι στα προσκήνιο, μπορεί όμως να εργαστεί για χάρη του Κριού, μετουσιώνοντας τις ιδέες του σε πράξη. Αυτό εξυπηρετεί άριστα τον Κριό που για ακόμα μια φορά θα αποδείξει ότι είναι «ο πρώτος» και μόλις βρει χρόνο θα δώσει και ένα... κοκαλάκι στον εκπρόσωπο Παρθένο, που είναι ικανοποιημένος και με τα λίγα.

Μπορεί όμως ο εκπρόσωπος Κριός να τονώσει την αυτοπεποίθηση του Παρθένου και να αποτελέσει το θετικό παράδειγμα για να μάθει να εκφράζει τα θέλω του και τις επιθυμίες του. Το καλύτερο όμως σε αυτή τη σχέση είναι ότι κάπου τον παρασύρει με τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό του και πιθανόν να αρχίσει να βλέπει και να χαίρεται τη χαρούμενη πλευρά της ζωής.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved