Πόσο πιστός είναι στη σχέση σας σύμφωνα με τα άστρα;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πολλοί άντρες τρομάζουν μπροστά στο ενδεχόμενο της δέσμευσης και συχνά αισθάνονται ότι θέλουν να… το βάλουν στα πόδια.

Πόσο πιστός είναι στη σχέση σας σύμφωνα με τα άστρα;

Είναι, λοιπόν, ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις και είσαι ερωτευμένη το άλλο σου μισό; Κατά πόσο αποτελεί την ιδανική σχέση για εσένα; Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτικές η σχέση σας; Τα ερωτήματα που σε «βασανίζουν» είναι πολλά και το σίγουρο είναι πως η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Υπάρχουν, όμως, μερικά ακόμη tips τα οποία αξίζει να «μελετήσεις» προσεκτικά, προκειμένου να μάθεις κατά πόσο ο αγαπημένος σου είναι πιστός στη σχέση σας.

Τα άστρα θα σε βοηθήσουν και σε αυτή την περίπτωση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γνωρίζεις ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να τον κάνουν να «εξαφανιστεί» ή να σε απατήσει -αργά ή γρήγορα.

pista zodia

Κριός

Ο άντρας Κριός λατρεύει το φλερτ και ξέρει πώς να γοητεύει τις γυναίκες που βρίσκονται γύρω του με την έντονη προσωπικότητά του. Ωστόσο, όταν βρει τη μία και μοναδική θα βάλεις τέλος σε ό,τι άλλο υπάρχει στη ζωή του και θα παραμείνει πιστός σε εκείνη. Αν ο σύντροφός σου ανήκει στο ζώδιο του Κριού, τότε το πιο πιθανό είναι πως η σχέση σας θα κυλήσει ομαλά. Για να μην τον χάσεις, βέβαια, και να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του για εσένα αμείωτο, φρόντισε να μην υπάρχει ρουτίνα στον δεσμό σας. Ο Κριός δεν αντέχει να κάνει τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα και αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

Ταύρος

Το μόνο που θέλει από την ερωτική του ζωή ένας Ταύρος είναι να αποκτήσει μια ειλικρινή και ουσιαστική σχέση με μια γυναίκα. Αυτός ο άντρας θα είναι για πάντα αφοσιωμένος και πιστός στη σχέση σας. Πρέπει, όμως, να θυμάσαι πως περιμένει το ίδιο και από εσένα. Αν τον ταλαιπωρείς συναισθηματικά και τον κάνεις να ζηλεύει, τότε ενδέχεται να τον χάσεις.

Δίδυμος

Μπορεί να έχει τη φήμη του υποκριτή και του διπρόσωπου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σε απατήσει. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως ο άντρας Δίδυμος λατρεύει τη διασκέδαση και είναι άκρως κοινωνικός. Είναι πιθανό, λοιπόν, ότι κάθε φορά που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά μεταξύ σας, εκείνος θα το ρίχνει στο... φλερτ για να «ξεσπάσει». Στο τέλος της ημέρας θα γυρνά πάντα πίσω σε εσένα. Για πόσο, όμως, θα μπορείς να αποδέχεσαι τις «τρέλες» του;

Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος παίρνει στα σοβαρά κάθε σχέση που ξεκινά με μια γυναίκα και επενδύει από νωρίς σε αυτή. Θα σκεφτεί, λοιπόν, δυο -και τρεις- φορές προτού κάνει την οποιαδήποτε κίνηση, η οποία ενδέχεται να βλάψει ή να στεναχωρήσει το πρόσωπο με το οποίο είναι μαζί.

Λέων

Σε αντίθεση με τον πιστό Καρκίνο, τον Λέοντα πρέπει να τον προσέχεις. Ο άντρας που ανήκει στον συγκεκριμένο αστερισμό φοβάται αρκετά τη δέσμευση και την ίδια ώρα είναι ιδιαίτερα αναποφασιστικός και μπορεί να αλλάξει γνώμη στο λεπτό (για το οτιδήποτε)! Από τη μία θέλει να βρίσκεται σε σχέση και από την άλλη επιθυμεί να ζει για πάντα σαν… single. Δώσε, λοιπόν, προσοχή στα ανησυχητικά σημάδια και λάβε τη σωστή απόφαση για εσένα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι… νάρκισσοι και το εν λόγω στοιχείο πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπόψη σου στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε σχέση με έναν άντρα που ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο. Ο Παρθένος αγαπάει τον εαυτό του περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο και θα βάζει πάντα πρώτη τη δική του ευτυχία. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να κάνει πράγματα που θα σε πληγώσουν δίχως να το σκεφτεί πολύ. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και βρες τρόπους να του δείξεις τι σημαίνει να αγαπάει κάποιος πραγματικά και να παραμένει πιστός.

Ζυγός

Ο κοινωνικός Ζυγός αλλάζει συνεχώς γνώμη και συχνά δεν ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Μπορεί να παραμείνει πιστός στη σχέση σας για ένα διάστημα, όμως, σύντομα ενδέχεται να αρχίσει να βγαίνει με τους φίλους του και να φλερτάρει με κάθε γυναίκα που θα συναντά στο δρόμο του. Η φάση αυτή ενδέχεται να επαναλαμβάνεται συχνά και να σε κάνει να στρεσάρεσαι και να στεναχωριέσαι. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο προτού ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση μαζί του.

Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός είναι πιστός σε μια σχέση. Δυστυχώς, όμως, είναι και αρκετά ανασφαλής γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στο δεσμό σας. Ενδέχεται να φοβάται ότι η σχέση σας δεν θα διαρκέσει και να το… βάλει στα πόδια προτού καν δώσει μια σημαντική ευκαιρία στον έρωτα σας. Αν θέλεις να μείνεις μαζί του, φρόντισε να μη δίνεις μεγάλη βάση στις μικρές, κακές του συνήθειες και απέδειξέ του ότι μπορείς να τον καταλάβεις πραγματικά.

Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης μπορεί εύκολα να μπερδέψει μια γυναίκα και να τη… βγάλει από τα ρούχα της. Γιατί; Διότι απλούστατα δεν ξέρει τι θέλει και συχνά παίρνει αποφάσεις χωρίς πρώτα να σκέφτεται. Τάσσεται υπέρ των σοβαρών και μακροχρόνιων σχέσεων, ωστόσο, του είναι δύσκολο να δεσμευτεί με ένα μόνο άτομο και να παραμείνει πιστός σε εκείνο.

Αιγόκερως

Αν ψάχνεις άντρα για σοβαρή σχέση δίχως πολλά σκαμπανεβάσματα, τότε προτίμησε έναν Αιγόκερω. Λατρεύει την παράδοση, τη δέσμευση και τη σοβαρότητα στη ζωή και το σίγουρο είναι πως αν του τα προσφέρεις και εσύ, θα μείνει πιστός στη σχέση σας.

Υδροχόος

Ναι, ο άντρας Υδροχόος είναι γλυκός και γοητευτικός. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, ωστόσο... μπορεί να φέρει την καταστροφή. Στέλνει μπερδεμένα μηνύματα και σήματα στις γυναίκες διότι απλούστατα, δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να βρίσκεται σε σχέση ή όχι. Καλά… ξεμπερδέματα!

Ιχθύς

Ο άντρας Ιχθύς αναζητά συνεχώς το άλλο του μισό, τη γυναίκα εκείνη που θα αγαπήσει και θα λατρέψει. Όταν τη βρει, λοιπόν, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει «ζωντανή» και υγιής τη σχέση του και αυτό σημαίνει πως σίγουρα θα σου είναι πιστός.

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκει ο καλός σου, στην περίπτωση που θέλεις να ξέρεις αν ο άντρας με τον οποίο επιθυμείς να μοιραστείς τη ζωή σου είναι το άλλο σου μισό, να είσαι σίγουρη πως η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης θα σε βοηθήσει να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι στα ερωτήματα που σε απασχολούν και να μάθεις -επιτέλους- αν η σχέση σας έχει προοπτικές!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved