10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Λέων, όταν είναι σε σχέση

Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγει για να κρατήσει τη σχέση

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Λέων, όταν είναι σε σχέση

Εντυπωσιακή, με φλογερό ταμπεραμέντο, έντονη προσωπικότητα και απίστευτο σεξαπίλ, είσαι μια γυναίκα που ξέρει πώς να τραβά την προσοχή και να αναστατώνει το αντρικό φύλο με τη ζωντάνια και το μπρίο της.

Ο κάθε άντρας θα ήθελε να κατακτήσει την καρδιά σου και να του επιτρέψεις να κάτσει στον θρόνο δίπλα σου, ωστόσο, κάνεις κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Είσαι αρχηγική

Το «βασιλικό» και «υπεράνω» ύφος σου συχνά προκαλεί την αντίδραση του συντρόφου σου, που δεν του αρέσει να του ανακοινώνεις απλά το τι θα κάνετε ή πώς θα το κάνετε. Συνήθως ένα ζευγάρι συζητά και δε δίνει ο ένας εντολή περιμένοντας από τον άλλον να την εκτελέσει. Εκτός αν θέλεις να είναι ο... κύριος της Κυρίας.

2. Έχεις παράλογες απαιτήσεις

Σε περίπτωση που η οικονομική σας άνεση δεν είναι μεγάλη, το να έχεις την απαίτηση να σε πηγαίνει συχνά και στα καλύτερα μέρη, να σου κάνει ακριβά δώρα ή να κάνετε πολυτελείς διακοπές είναι μάλλον παράλογο. Πόσο μάλλον να είσαι κακοδιάθετη ή να γίνεσαι ακόμα και επιθετική, επειδή δε σου γίνεται το χατίρι.

3. Γίνεσαι εγωκεντρική

Μια σχέση αποτελείται από δύο μέλη κι όσο πιο σύντομα βάλεις το Εγώ σου λίγο πιο πίσω, τόσο πιο γρήγορα θα λειτουργήσει και προς όφελός σου. Το να θεωρείς ότι εσύ είσαι το κέντρο της και να βάζεις πρώτα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και μετά του άλλου, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθείτε στον χωρισμό.

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

4. Έχεις πάντα δίκιο

Εσύ βλέπεις και κρίνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, το ίδιο και ο σύντροφός σου και ως διαφορετικοί χαρακτήρες είναι πιθανό να υπάρχουν διαφωνίες και αντιρρήσεις μεταξύ σας. Το να πιστεύεις ότι εσύ έχεις δίκιο και ξέρεις τι είναι καλύτερο κι αυτός όχι, προσπαθώντας να επιβάλλεις τις θέσεις και τις απόψεις σου χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου τις δικές του, αυτόματα τον ακυρώνεις σαν ισότιμο μέλος της σχέσης.

5. Προσβάλλεσαι εύκολα

Συχνά θίγεσαι από ένα πείραγμα ή σχόλιό του και το παίρνεις προσωπικά. Προσβάλλεσαι, θυμώνεις και ποιος είδε τον Θεό και δεν το φοβήθηκε. Για να αποφύγει την πιθανή επίθεσή σου είτε πρέπει να κάνει πρόλογο για να σε προετοιμάσει είτε να σου πει από πριν ότι πρόκειται για αστείο και δεν το εννοεί, κάτι που φυσικά είναι κουραστικό.

6. Είσαι ηρωίδα δράματος

Το show είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου, το ίδιο όμως και το δράμα. Άνετα θα μπορούσες να πρωταγωνιστείς στην Επίδαυρο με την έμφαση, το ύφος και την υπερβολή που βγάζεις σε καταστάσεις που δεν είναι δα και τόσο σημαντικές. Στην αρχή, ο σύντροφός σου θα θορυβηθεί, θα ανησυχήσει, θα προσπαθήσει να σε καλμάρει, αλλά μετά θα εκνευριστεί με το πολύ κακό για το τίποτα.

7. Είσαι επιρρεπής στην κολακεία

Ως βασίλισσα, θέλεις γύρω σου αυλικούς, πρόσωπα που θα σε κολακεύουν, θα σε θαυμάζουν, θα σε επαινούν και θα βρίσκουν το κάθε τι που κάνεις ή την εμφάνισή σου μοναδική κι ανεπανάληπτη. Αυτό το θέλεις και από το ταίρι σου. Σε περίπτωση όμως που δε δώσει την απαιτούμενη για σένα σημασία ή δεν κάνει κάποιο κομπλιμέντο, όχι απλά σου χαλάει η διάθεση αλλά είναι κι αιτία καβγά.

8. Θεωρείς το ενδιαφέρον δεδομένο

Αυτό μπορεί να συνδυάζεται και με το Νο 3. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά σου πολλές φορές δε σε αφήνει να δεις πέρα από τη μύτη σου. Από τη στιγμή που Είσαι Εσύ, θεωρείς το ενδιαφέρον του συντρόφου σου δεδομένο και μόνο που είσαι δίπλα του πρέπει να ευγνωμονεί τον Ύψιστο για την τύχη του. Δεν του κάνεις χάρη όμως. Αν θέλεις να παραμείνει στο πλευρό σου, δείξε κι εσύ το ενδιαφέρον σου.

Τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες; Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

9. Γίνεσαι προσβλητική

Αυτό που σιχαίνεσαι να σου κάνουν, αυτό κάνεις εσύ στο ταίρι σου, σε περίπτωση που πει ή κάνει κάτι που διαφωνείς ή τύχει να τσακωθείτε. Ακόμα κι αν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου, δεν είναι σωστό να καταφεύγεις σε λόγια μειωτικά, προσβλητικά ή υποτιμητικά. Στο κάτω-κάτω είναι δική σου επιλογή και αν αποδείχθηκε τόσο... λίγος για σένα, χώρισέ τον!

10. Υποκρίνεσαι

Είσαι δυνατή, γενναία, τολμηρή, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, αλλά όχι πάντα. Το να κρύβεις το ότι πληγώθηκες, ότι πόνεσες, ότι ενοχλήθηκες, κοινώς τις στιγμές αδυναμίας σου και να υποκρίνεσαι ότι δεν σε αγγίζει το οτιδήποτε ή –χειρότερα- να το γυρίζεις σε προσωπική επίθεση, σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Όλες μπορεί να «σπάσουμε» κάποια στιγμή και χρειαζόμαστε τον άλλον για να μας στηρίξει. Επίτρεψέ του να σου δώσει τον ώμο του!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια

10 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε ένα Λιοντάρι!

Στο κρεβάτι με έναν Λέοντα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved