Μερικά ζώδια είναι γεννημένα για να κερδίζουν και να κατακτούν την κορυφή. Θα κάνουν τα πάντα για αυτό, αλλά αγαπούν τον ανταγωνισμό τρελά, γιατί τους ανεβάζει την αδρεναλίνη και τα κάνει να νιώθουν… ζωντανά! Να λοιπόν τα σκληρά καρύδια του ανταγωνισμού!

Κριός

Ε, δεν ήθελε και πολύ μυαλό για να το μαντέψει κανείς! Φυσικά κι είναι άκρως ανταγωνιστικοί, δαγκώνουν λαρύγγια και γουστάρουν την όλη διαδικασία! Είναι κάτι σαν παιχνίδι για τους Κριούς, οι οποίοι όσο ανταγωνιστικοί και σκληροί κι άγριοι κι αν φαίνονται, στην ουσία είναι χαρούμενα παιδιά που βρήκαν ένα παιχνίδι που τους αρέσει. Γιατί για εκείνους, το να φτάσουν στην κορυφή είναι… παιχνιδάκι!

Λέων

Ε, αν ο Βασιλιάς το πάρει απόφαση να κατέβει από το θρόνο του, για να παίξει στο παιχνίδι (όπου "παιχνίδι", βάλε στόχους), θα παίξει ΜΟΝΟ για να κερδίσει. Τίποτα λιγότερο δεν είναι καλό ή αποδεκτό για το Λιοντάρι, που μάχεται πάντα με ανοιχτά χαρτιά, αλλά με απίστευτες δόσεις ορμής, γενναιότητας, δύναμης. Είναι ένα ζώδιο που δεν τα παρατάει εύκολα και κυρίως, δεν σκύβει το κεφάλι!

Σκορπιός

Δεν του το είχες; Κακώς! Μανιακός περφεξιονιστής, σε σημείο ψυχαναγκασμού, γουστάρει τρελά όχι να κερδίζει… αλλά σιχαίνεται κι αρρωσταίνει όταν χάνει! Σε μπέρδεψα; Ε, Σκορπιός είναι αυτός, τι περίμενες; Ο Σκορπιός είναι πολύ ανταγωνιστικός, κυρίως γιατί όταν βάλει ένα στόχο ή όταν αποφασίσει να κάνει κάτι, δεν θέλει με τίποτα να χάσει ή να μην φτάσει στο σωστό αποτέλεσμα. Δεν θα πανηγυρίσει όταν κερδίσει, μήτε θα φορέσει τις δάφνες του. Απλά θα πει μέσα του: «Μπράβο μου! Πέτυχα τον στόχο μου!»

Αιγόκερως

Κάτι σαν τον Σκορπιό, αλλά με γενναία δόση Λέοντα. Το να φτάσει στην κορυφή με κάθε τρόπο, δεν είναι κόπος, είναι απλά μια… ρουτίνα για τον Αιγόκερω, που δεν χαμπαριάζει, δεν κουράζεται, δεν παραπονιέται. Βάζει κεφάλι κάτω, τρώει λάχανο τους αντιπάλους του και φτάνει με το πρωινό τρένο… στην κορυφή! Απλά, τακτοποιημένα, όμορφα!

Διάβασε επίσης:

Τα πέντε πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού και τα κρυφά πλεονεκτήματά τους

Αυτά τα 4 ζώδια είναι τα πιο... θερμόαιμα