Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Ιχθύ

Πώς λειτουργεί ο Ιχθύς σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Ιχθύ

Ο δεσμός με έναν μεγαλύτερο άνδρα Ιχθύ είναι σαν το Μεσοπρόθεσμο. Στο τέλος αντιλαμβάνεσαι πως δεν «δουλεύει» το όλο έργο. Θα σου αρχίσει ένα παραμύθι πως η ζωή είναι ωραία αλλά να, του έτυχε γάμος με σκύλα που δεν μπορεί να την χωρίσει και γενικώς υποφέρει και πως όλοι στην ζωή του φερθήκαν σκάρτα, γι αυτό το ‘ριξε κι αυτός στις λαμογιές. Με ένα μίγμα ερωτισμού και κλάψας, υποδύεται άριστα τον Νίκο Ξανθόπουλο με εσάνς Κυανοπώγωνα.


Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Ιχθύ

Αντίθετα οι Ψαρίνες παρότι μια τάση στο παραμύθι την έχουν, είναι πιο ορίτζιναλ, το πρόβλημα όμως είναι ότι η καριέρα τους είναι ταγμένη πλάι σε παντρεμένους και γι αυτό δύσκολα πέφτουν χαμηλά στην ηλικία. Αν τύχει πάντως και γίνει φάση με μικρότερο, οι βαρκάδες και τα ηλιοβασιλέματα πάνε σύννεφο, μέχρι που η μεγαλονεράιδα ανακαλύπτει πως στην ονειροπαγίδα της φιλοξενούνται μερικές ακόμη συνυποψήφιες. Και τότε αν αποφασίσει να πάει σε άλλη παραλία κάνει τον πιτσιρικά, που εγκλημάτησε έναντι του εαυτού του, να βολοδέρνει στα αισθηματικά κύματα της αβεβαιότητας σαν τον Οδυσσέα. Μετά από αυτήν, το χάος!

Τώρα εάν είσαι σιτεμένος και σε ευλογήσει ο Θεός να μπλέξεις με πιτσιρίκα Ψαρίνα τότε βρήκες τον μήνα που θρέφει τους ένδεκα. Για αιώνες μπορεί να περιμένει τον πρίγκιπα της στην Γαλάζια Λίμνη των ονείρων της, «τρώγοντας» στο μεταξύ ότι της σερβίρει ο επιδέξιος καρδιοκατακτητής.

Αν πάλι είσαι νεανίας Ιχθύς και αντικείμενο του πόθου η ερώτηση είναι μια: «Πόσα θες να μας τρελάνεις;»

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Ιχθείς;

Κλείνοντας αυτό το μικρό αφιέρωμα, είναι σκόπιμο να αναφερθούμε σε εκείνες τις γενέθλιες πλανητικές θέσεις που ευνοούν την δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας. Πρακτικά, ο Κρόνος και ο Ουρανός -για διαφορετικούς λόγους- προωθούν τέτοια σχήματα, όταν βρίσκονται στον 5ο ή τον 7ο οίκο και βέβαια όταν συνδέονται με την Αφροδίτη, δια μέσω κάποιας «δυσαρμονικής» όψης. Ανάλογα συμπτώματα μπορεί να παρουσιαστούν και με ακμή του 5ου οίκου στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα όταν στο ζώδιο φιλοξενούνται πλανήτες.

Από την άλλη, αν μείνουμε αποκλειστικά στις σεξουαλικές σχέσεις, το ενδιαφέρον μας θα πρέπει να επικεντρωθεί στο περιεχόμενο και την ποιότητα του 8ου οίκου.

Τέλος, παραδοσιακά, ο Ερμής αναφέρεται στις μικρές ηλικίες και η παρουσία του στον 5ο ή τον 8ο οίκο μπορεί να συμβάλλει σε προτιμήσεις τέτοιου βεληνεκούς. Φυσικά στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ένας 5ος ή 8ος οίκος στους Διδύμους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved