Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Ιχθύ

Σαγηνέψτε τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- ενός Ιχθύ

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Ιχθύ

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Ιχθύς σε... μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Ιχθύς

Μια ευαίσθητη και γοητευτική γυναίκα που σκεπάζεται από το πέπλο της αβεβαιότητας, του μυστηρίου και της φαντασίας. Συχνά η όλη αυτή η εικόνα μαγνητίζει τους άλλους κάνοντας την περιζήτητη σύντροφο η ερωμένη.

Ωστόσο το βάθος της είναι τόσο ...απροσμέτρητο που σχεδόν κανένας άνδρας όσο και να ζήσει μαζί της δεν μπορεί να την καταλάβει. Αναζητά συνέχεια επιβεβαίωση για αγάπη και αυτήν με την σειρά της την ξεπληρώνει με την πραγματικά φιλήδονη αλλά και σούπερ αισθησιακή φύση της. Εφαρμόζει άριστα τους «κανόνες» της αποπλάνησης και ουσιαστικά δεν υπάρχει άνδρας που να μπορεί να της αντισταθεί.

Μέσα στον κόσμο των ονειροπολήσεων της ονειρεύεται έναν εραστή που θα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της, κάτι ανάμεσα σε έναν πρίγκιπα και σε έναν πειρατή.

Στον ίδιο φανταστικό κόσμο ζει και στην κρεβατοκάμαρα της υιοθετώντας ρόλους ανυπεράσπιστης και πρόθυμης για να ευχαριστήσει τον σύντροφο της.

Είναι σεξουαλικά απελευθερωμένη και θα προσπαθήσει να δοκιμάσει όλα τα κόλπα που έχει δει στις ταινίες, σαν να παίζει σε πραγματικό έργο ενώ σπάνια λέει όχι σε οτιδήποτε της προτείνουν.

Για να την κρατήσετε περισσότερες ώρες κοντά σας, ντύστε τις ιδιαίτερες στιγμές σας με κόκκινο κρασί και αφήστε την να βιώσει τις φαντασιώσεις της μέσα στην παραζάλη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία.

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Ιχθύς; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Η χρήση του κρασιού ως διεγερτικής ουσίας είναι σχεδόν τόσο παλιά όσο και ο ίδιος ο άνθρωπος. Στην ουσία το κρασί ενισχύει μεν τη σεξουαλική επιθυμία αλλά ελαττώνει την απόδοση στους άνδρες. Οι γυναίκες όμως -και δη οι Ψαρίνες- είναι... άλλο φρούτο! Η επίδρασή του είναι ικανή να μειώσει το άγχος και τις αναστολές και να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση, μια κατάσταση που μπορεί να αποδοθεί ως «χαλαρή λίμπιντο».

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

Άντρας Ιχθύς

«Ο παράδεισος φτιάχτηκε για εμάς» θα σκέπτεται κάθε γυναίκα που πέρασε από την ζωή της ένας ονειροπόλος και συναισθηματικός άντρας Ιχθύς, αρκεί βέβαια να μην γνωρίζει τι πράττει στην υπόλοιπη... μισή ζωή του! Από αυτόν μπορείτε να περιμένετε τα απροσδόκητα, από το να σας υπόσχεται βόλτες στο φεγγάρι μέχρι να σας οδηγήσει σε καταστάσεις άπειρης σύγχυσης μιας και η ταχύτατη εναλλαγή των συναισθημάτων του μπορεί να σας τρελάνει.

Είναι όμως φύση θέρμη και συμπονετική και βλέπει τους άλλους όπως θα ήθελε αυτός να είναι και όχι όπως είναι. Ευφάνταστος και ασυνήθιστα δημιουργικός μπορεί να σας γεμίσει με δώρα και να γίνει θυσία για εσάς. Ο γάμος δεν είναι εμπόδιο γι’ αυτόν, αφού συχνά είναι ως ...μη γενόμενος. Η συναισθηματική σταθερότητα δεν είναι από τα φόρτε του και δεν βρίσκει κανέναν λόγο να την υποστηρίξει.

Αυτή η κυματώδης παρόρμηση του να ζει στον κόσμο του και η ατέλειωτη φαντασία του, τον χρίζει ως έναν πολύ ερωτικό άντρα που αγωνίζεται να πραγματοποιήσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις και είναι ανοικτός απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να του χαρίσει ηδονή και ανακούφιση. Δεν θα διστάσει να αφήσει μια γυναίκα να ξεκινήσει πρώτη αλλά στην πορεία θα αναλάβει εκείνος να της δείξει τις χάρες του έρωτα ώστε να κάνει τελικά αυτό που θέλει.

Γεμίστε την μπανιέρα και προσκαλέστε τον Ιχθύ σας για ένα απολαυστικό διεγερτικά αφρόλουτρο αφού έχετε ρίξει σταγόνες αιθέριου ελαίου Υλανγκ-Υλανγκ (Ylang- ylang).Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα.

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Ιχθύ

Θεωρείτε κορυφαίο αφροδισιακό που φέρνει φλογερό πάθος και ελευθερώνει από αναστολές. Βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης ιδιαίτερα και χρησιμοποιείται για την θεραπεία της σεξουαλικής ψυχρότητας και ανικανότητας.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved