Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Υδροχόο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Καρκίνου με έναν Υδροχόο;

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Υδροχόο;

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ουρανός που συμβολίζει την επανάσταση και την πρόοδο και τον προικίζει με εφευρετικότητα. Η αέρινη φύση του, του προσδίδει κοινωνικότητα και του παρέχει νοητικές δεξιότητες.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μάλλον παράδοξο ζευγάρωμα, που έχει μεν σημαντικές δημιουργικές πλευρές ως προς την σύμπραξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο αλλά μοιάζει περισσότερο με στοίχημα για το κατά πόσον μπορούν τελικά να συνυπάρξουν δύο ολότελα διαφορετικοί κόσμοι.

Η μητρική φροντίδα, αγάπη και τρυφερότητα που προσφέρετε εσείς οι Καρκίνοι στον –χωρίς οικογενειακούς συνδέσμους και συγκινησιακούς δεσμούς– Υδροχόο τον γοητεύουν και τον προσελκύουν κοντά σας, μέχρι τη στιγμή που θα νοιώσει καταπιεσμένος.

Το μυστικό για να αντέξει αυτός ο έρωτας στο πέρασμα του χρόνου είναι ο σεβασμός στο δικαίωμα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του Υδροχόου. Αν νιώσει ότι προσπαθείτε να τον περιορίσετε ή να τον αιχμαλωτίσετε, θα επαναστατήσει και θα φύγει απότομα και ξαφνικά.

Από την άλλη, και ο εκπρόσωπος Υδροχόος θα πρέπει να σκύψει περισσότερο στα συναισθήματα σας, αποφεύγοντας να θεωρητικοποιεί τα πάντα και να σας αντιμετωπίζει «ψυχρά και αδιάφορα», όταν έχετε ανάγκη για μια αγκαλιά.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved