Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Καρκίνου

Σαγηνέψτε τον ουρανίσκο -και όχι μόνον- ενός Καρκίνου…

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Καρκίνου

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Καρκίνος σε... μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Καρκίνος

Ωραία, όλοι γνωρίζουν την ντροπαλή, γλυκιά και ευαίσθητη εικόνα που παρουσιάζουν αλλά εκείνος που πραγματικά θα την κατακτήσει θα γνωρίσει και μια άλλη όψη. Αυτής της φιλήδονης γυναίκας που μπορεί να μεταμορφωθεί σε σκλάβα του έρωτα. Αν η γυναίκα αυτή βρει το κατάλληλο υπόβαθρο κατανόησης και στήριξης, θα απελευθερωθεί από τις αναστολές της και θα ευχαριστήσει κάθε άντρα με τέτοια θέρμη που θα τον συγκλονίσει.

Λεπτομέρεια: Ο χρόνος και οι περιστάσεις πρέπει να είναι πάντα σωστές, γιατί πρέπει να είναι σε ένα μέρος οπού θα αισθάνεται άνεση και ασφάλεια. Από εκεί και πέρα, όχι βιαστικές κινήσεις και επικριτικά σχόλια για την απόδοση της, γιατί θα τραυματίσουν την τρυφερή φύση της.

Το νοσταλγικό άρωμα της βανίλιας που θυμίζει κάτι από τα παλιά συνοδεύει την Καρκίνο. Θέλετε να την δελεάσετε; Η γλυκιά μυρωδιά της προκαλεί ευφορία, αλλά όταν προστίθεται στις τροφές ανεβάζει την ερωτική διάθεση και τονώνει το νευρικό σύστημα σε άντρες και γυναίκες. Αυτά δεν ισχύουν για τη συνθετική σκόνη που κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο, αλλά για τη φυσική βανίλια που έχει τη μορφή ενός μακριού και λεπτού φασολιού, σαν ένα λεπτό χαρούπι.

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Καρκίνος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Η κατάκτηση βέβαια δεν θα είναι γρήγορη αλλά η βανίλια σαν παλιά ανάμνηση ίσως της δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και σιγουριάς που χρειάζεται ώστε να γίνεται ένα μαζί με τον άνδρα.

Άντρας Καρκίνος

Κράμα υπομονής και επιθετικότητας. Σίγουρα θα πρέπει να ψάξετε για να βρείτε έναν συνδυασμό σαν αυτόν. Αν τον αφήσετε να ανοίξει τα χαρτιά του σιγά - σιγά θα δείτε πως προτιμά να σας κάνει ευτυχισμένη, παράλληλα με την δική του ικανοποίηση των σωματικών του αναγκών. Εν αντίθεσει με πολλούς άνδρες, αυτός έχει την απαραίτητη ευαισθησία που τον αναδεικνύει σε έναν πραγματικά καλό εραστή.

Επιπλέον, η μνήμη του τον βοηθά να θυμάται το καθετί που έκανε και διέγειρε το πάθος μιας γυναίκας, επιτρέποντας του να κάνει έρωτα με μεγαλύτερη απόδοση.

Σαν άνθρωπος που κυβερνάται από το στοιχείο του Νερού, θεωρώ πως η καλύτερη αφροδισιακή τροφή για έναν Καρκίνο θα ήταν τα οστρακοειδή. Τα στρείδια, για την ιστορία, είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, με μεταλλικά άλατα, που βελτιώνουν την παραγωγή του σπερματικού υγρού και τη λειτουργικότητα της τεστοστερόνης στους άνδρες, ενώ ευνοούν την ωορρηξία στις γυναίκες.

Από τα αρχαία χρόνια, τα μύδια θεωρούνται το υπ’ αριθμόν ένα αφροδισιακό λόγω του υψηλού περιεχόμενου τους σε ψευδάργυρο, που είναι απαραίτητος για την παραγωγή τεστοστερόνης αλλά και εξαιτίας του σχήματος τους που μοιάζει με τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα.

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Καρκίνο

Βέβαια, η δική τους λίμπιντο μπορεί να εδρεύει στο... μυαλό, στις εικόνες και στις αναμνήσεις που πλάθει η φαντασία τους στο εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα που τα τρώνε και όχι στα οστρακοειδή αυτά καθ’ αυτά αλλά αξίζει τον κόπο να τον δείτε να τρώει μύδια, έστω και σαν θέαμα…



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved