5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Καρκίνο

Τα απαραίτητα tips για μια ευτυχισμένη σχέση με έναν Καρκίνο

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Καρκίνο

Εάν ο σύντροφός σου είναι συναισθηματικός, αγαπησιάρης, κυκλοθυμικός και ευαίσθητος Καρκίνος, διάβασε παρακάτω τι μπορείς να κάνεις, ώστε να παραμείνει ερωτευμένος και ικανοποιημένος μέσα στη σχέση!

1. Άφησέ τον να σε φροντίσει

Πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο και περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο του ζωδιακού, ο Καρκίνος θέλει να φροντίζει τους πάντες, πολύ περισσότερο τον άνθρωπό του. Η φροντίδα των αγαπημένων του προσώπων τον κάνει πιο ευτυχισμένο από όσο μπορείς να φανταστείς. Γι’ αυτό ακόμα κι αν είσαι πολύ ανεξάρτητη κι αυτάρκης, δώσε του τη χαρά να σε περιποιηθεί και να σε κανακέψει.

2. Βάλε ρομαντισμό στη σχέση

Ο Καρκίνος λατρεύει το παλιό, καλό ρομάντζο. Ξέρεις εκείνον που περιλαμβάνει λουλούδια, μηνυματάκια, σοκολατάκια, κεριά, κρασιά, δηλαδή, όλα όσα έμμεσα δηλώνουν αγάπη και τρυφερότητα. Μη νομίζεις ότι δεν ξέρει πόσο δύσκολο είναι με τους ρυθμούς της καθημερινότητας να προσπαθείς να διατηρήσεις το ρομαντικό κλίμα στη σχέση σας. Να ξέρεις ότι και μόνο γι’ αυτό θα σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο και θα συμβάλλει κιόλας, όπως μπορεί.

3. Κατανόησε τους φόβους του

Αν υπάρχει ένα πράγμα που ίσως έχεις παρατηρήσει στον Καρκίνο σου, είναι η τάση του να ανησυχεί, ορισμένες φορές υπερβολικά, σχεδόν με τα πάντα. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι οι φόβοι του είναι παιδαριώδεις, υπερβολικοί ή παράλογοι, μην του το λες. Συζητήστε τους και προσπάθησε να τον καθησυχάσεις, χωρίς όμως να τους δώσεις παραπάνω βαρύτητα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους διακωμωδήσεις. Δεν είναι κουτός. Θα καταλάβει ότι προσπαθείς με τον τρόπο σου να τους μειώσεις ή να τους εξαφανίσεις και να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα.

4. Ο λόγος σου συμβόλαιο

Ό,τι του πεις θέλει να ισχύει κι όχι να του τα «γυρίζεις», ιδιαίτερα αν του έχεις δώσει υποσχέσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι έχει μνήμη ελέφαντα και θυμάται τα πάντα με απίστευτες λεπτομέρειες, οπότε μην προσπαθήσεις καν να τον πείσεις ότι δεν ήταν έτσι κι ήταν αλλιώς γιατί θα σε κολλήσει στον τοίχο. Να είσαι ειλικρινής, τίμια και να έχεις μια σταθερότητα στη συμπεριφορά σου, διαφορετικά θα κλείνεται στο καβούκι του και σιγά-σιγά θα τον απομακρύνεις από δίπλα σου αφού δε θα σε εμπιστεύεται.

5. Όλοι μια οικογένεια

Για τον Καρκίνο, το σπίτι κι οι ρίζες του είναι πολύ σημαντικά, γι’ αυτό η επαφή του με την οικογένειά του είναι κάτι παραπάνω από συχνή. Αν είστε έτοιμοι να περάσετε σε πιο μόνιμη σχέση ή να συζήσετε, επειδή σέβεται βαθύτατα το θεσμό, θα θέλει να γνωρίσει τους δικούς σου και θα κάνει οτιδήποτε για να τον συμπαθήσουν. Να είσαι προετοιμασμένη για οικογενειακά τραπέζια, επισκέψεις και συγκεντρώσεις της φαμίλιας τις γιορτές. Επίσης, ο γάμος, αν όλα κυλήσουν καλά μεταξύ σας, θα είναι το επόμενο βήμα του, αφού είναι αρκετά συντηρητικός. Να ξέρεις ότι είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτόν να αποκτήσει παιδιά. Εάν δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος, τότε σίγουρα θα συναντήσεις προβλήματα στην πορεία και πολύ πιθανό να γίνει αιτία χωρισμού σας.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved