Αγίος Βαλεντίνος: 10 tips του Feng Shui για μια ερωτική βραδιά στο σπίτι!

Χρησιμοποίησε την ενέργεια του Φενγκ Σούι για να φτιάξεις την τέλεια ερωτική φωλιά!

Αγίος Βαλεντίνος: 10 tips του Feng Shui για μια ερωτική βραδιά στο σπίτι!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αν βρίσκεσαι σε σχέση ή θέλεις να ξεκινήσεις έναν νέο ερωτικό δεσμό, σίγουρα αξίζει να επενδύσεις λίγο από τον χρόνο σου, προκειμένου να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι είναι ιδανική επιλογή για όλα τα ζώδια. Για να έχεις, όμως, το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι, καλό είναι να κάνεις κάποιες μικρές… προσαρμογές.

Τι θα έλεγες αν φέτος εμπιστευόσουν τη φιλοσοφία του Feng Shui; Μερικές αλλαγές στο χώρο και η τοποθέτηση των σωστών αντικειμένων στο κατάλληλο μέρος μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για την πιο ερωτική βραδιά στο σπίτι. Αν ενδιαφέρεσαι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «μελετήσεις» τα παρακάτω 10 tips!

  1. Χρησιμοποίησε τις πολυθρόνες για να αλλάξεις το σκηνικό

Αν θέλεις το σπίτι σου να αποπνέει θαλπωρή, τότε άρχισε τις αλλαγές από τις καρέκλες, τις πολυθρόνες και τους καναπέδες. Φρόντισε να μη βρίσκονται τα παραπάνω έπιπλα σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και τοποθέτησέ τα σε άνετες και «ζεστές» γωνιές του σπιτιού που ευνοούν την επικοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις στον άλλον πως είσαι έτοιμη να υποδεχθείς μια νέα σχέση ή να επενδύσεις ακόμη περισσότερο στην υπάρχουσα.

feng shui 1
  1. Δώσε έμφαση στις φωτογραφίες και τους πίνακες ζωγραφικής

Αν στο σπίτι σου υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που απεικονίζουν μόνο εσένα ή πίνακες ζωγραφικής που δείχνουν, ως επί το πλείστον, μοναχικές φιγούρες, τότε πρέπει να κάνεις ορισμένες αλλαγές διότι η τέχνη έχει τεράστιο αντίκτυπο στο υποσυνείδητο. Αν «προβάλεις» τη μοναξιά, τότε αυτό ακριβώς θα πάρεις. Αν είσαι έτοιμη, λοιπόν, να υποδεχθείς την αγάπη, βάλε στο σπίτι σου «παρεΐστικες» ή οικογενειακές φωτογραφίες και έργα τέχνης με τοπία ή χαρούμενα ζευγάρια.

  1. Βγάλε την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα

Αν σου αρέσει να κοιμάσαι βλέποντας τηλεόραση, τότε σου έχουμε άσχημα νέα διότι σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, η TV πρέπει να φύγει από την κρεβατοκάμαρά σου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η τηλεόραση «σκοτώνει» τον έρωτα, γι’ αυτό, αν δυσκολεύεσαι να αποκοιμηθείς, δοκίμασε να διαβάζεις στο εξής βιβλία.

  1. Κάνε το κρεβάτι σου περισσότερο αισθησιακό

Πέταξε εκείνα τα μαξιλάρια που έχεις από τη σχολή ή το πατρικό σου, πάρε επιτέλους εκείνα τα πολυτελή σεντόνια με τα γήινα μοτίβα και το σούπερ απαλό πάπλωμα που ονειρεύεσαι και μετάτρεψε το κρεβάτι σου στη… χαρά των αισθήσεων.

  1. …πρόσεξε το μέγεθος

Αν είσαι σε φάση για μεγάλες αλλαγές, τότε αξίζει να εστιάσεις και στο στρώμα του κρεβατιού σου. Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλά ο ύπνος σε ένα υπέρδιπλο κρεβάτι δεν ευνοεί την οικειότητα ανάμεσα σε δύο άτομα. Για να μη χάσεις, λοιπόν, την άνεσή σου και την ίδια ώρα, να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, περιορίσου σε ένα διπλό στρωματάκι.

feng shui 2
  1. Δώσε χώρο στον άλλον

Σε μια σχέση είναι σημαντικό να έχει ο καθένας τον χώρο του. Φρόντισε, λοιπόν, να μην τοποθετείς σε κάθε γωνιά του σπιτιού προσωπικά σου αντικείμενα. Επένδυσε στην απλότητα και βάλε στην ντουλάπα τα άχρηστα πράγματα που δεν χρησιμοποιείς. Με τον τρόπο αυτόν θα δείξεις στον άλλον πως είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς -με ίσους όρους- τη ζωή (και το σπίτι) σου.

  1. Απομάκρυνε το κρεβάτι από τον τοίχο

Επιστρέφουμε στο κρεβάτι και στη συγκεκριμένη περίπτωση, στη θέση την οποία έχει μέσα σε ένα δωμάτιο. Ένα κρεβάτι που είναι «κολλημένο» σε έναν τοίχο απομακρύνει τις ελπίδες για μια «καυτή» βραδιά. Τοποθέτησε το κρεβάτι στο δωμάτιο έτσι ώστε να έχεις χώρο να κινηθείς από κάθε του πλευρά. Να είσαι σίγουρη πως η αλλαγή αυτή θα αναθερμάνει την ερωτική σου ζωή.

  1. Τα μάτια σου στην είσοδο!

Μπορεί να γνώριζες πως η είσοδος του σπιτιού σου αποτελεί σημείο αναφοράς για εσένα. Αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι ότι το σημείο που βρίσκεται δεξιά από την κεντρική πόρτα του σπιτιού σου, αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου (το Γκούα των σχέσεων στο Φενγκ Σούι). Είναι σημαντικό, λοιπόν, να αποπνέει πάντα ο χώρος αυτός έναν «αέρα» οικειότητας και φιλοξενίας. Ένας μικρός και άνετος καναπές για δύο και ένα ρομαντικό φωτιστικό θα δημιουργήσουν την κατάλληλη αίσθηση.

  1. Κράτα την οικογένεια μακριά από το μπουντουάρ

Εννοείται πως οι φωτογραφίες της μαμάς και του μπαμπά στο μπουντουάρ μόνο καλό δεν θα κάνουν στα ερωτικά σου. Η θέση τους είναι στο σαλόνι (και μόνο στο σαλόνι). Το ίδιο ισχύει και για τις παιδικές ζωγραφιές ή τα παιχνίδια (ναι, συμβαίνουν και αυτά, ειδικότερα αν είσαι μια «τρελαμένη» θεία).

  1. Πες «ναι» στο ροζ και τα «ζεστά» χρώματα

Τέλος, αξίζει να μάθεις πως τα «ζεστά» χρώματα μπορούν να «αναζωογονήσουν» την ερωτική σου ζωή σε σημαντικό βαθμό. Πιο αναλυτικά, το τριανταφυλλί, το σομόν και το κοραλί μπορούν να προσελκύσουν έναν τρυφερό σύντροφο που θέλει να σε ικανοποιεί, ενώ τα περισσότερο έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το βυσσινί και το μπορντό θα φέρουν στη ζωή σου έναν άντρα με πάθος που λατρεύει την περιπέτεια.

feng shui 3
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved