Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Λέοντα;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΛΕΩΝ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Υδροχόου με έναν Λέοντα;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Λέοντα;

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Με εξουσιαστή τον Ήλιο, διαθέτει λάμψη, περηφάνια και μεγαλοψυχία. Ξεχωρίζει για τη χαρούμενη και εύθυμη φύση και του αρέσει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμα και σε πράγματα απλά ή καθημερινά. Σε μία σχέση επιθυμεί να έχει τον πρωταρχικό ρόλο καθότι τονίζει το λαμπερό του προφίλ και το επιβλητικό του ύφος.

Από την πρώτη επαφή, εσείς οι Υδροχόοι, θα γοητευτείτε από την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, την υψηλοφροσύνη και την αξιοπρέπεια του ενώ θα ανησυχήσετε με την απαιτητική και καταπιεστική συμπεριφορά του. Η διαφορετικότητα και οι αντιθέσεις ξεκινούν έναν πόλεμο κατάκτησης και έρωτα και από τις δύο πλευρές που εξαιτίας της σταθερής ομοιότητας σας θα φουντώσει μια ισχυρή και αναπόφευκτη έλξη.

Αν και ποτέ δεν θα παραδεχτείτε ότι κατάφερε να σας επιβληθεί με το ακόρεστο πάθος του, εν τούτοις θα αισθάνεστε υπέροχα στην αγέρωχή αγκαλιά του αν και θα συνεχίσετε να δείχνετε ασυμβίβαστοι, αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό που είναι το ακριβώς το αντίθετο από εσάς και ως εκ τούτου σας συμπληρώνει και σας ολοκληρώνει ως ύπαρξη.

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved