Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 17° 59' 04" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 09° 15' 25" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 04° 41' 49" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 55' 02" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 15° 23' 12" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 14' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 28' 59" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 43' 22" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 21" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 00' 45" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 12° 58' 13" ΤΑΥΡΟΣ R

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ταύρο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Υδροχόου με έναν Ταύρο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ταύρο;

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης αγαπά την ομορφιά, την τρυφηλότητα και τον έρωτα ενώ απεχθάνεται τις αλλαγές και ό,τι δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη του για συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Με λίγα λόγια η επιθυμία για ευχαρίστηση σε συνδυασμό με την τάση για κτήση αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Η νοοτροπία και η φιλοσοφία ζωής που έχει ο Υδροχόος δεν συμβαδίζουν στο ελάχιστο, καθώς το άτομο Ταύρος ενδιαφέρεται πρωτίστως για την συναισθηματική και οικονομική του εξασφάλιση δηλαδή πιστό σύντροφο με τον οποίο θα αποκτήσει οικογένεια, σπίτι και παχουλό τραπεζικό λογαριασμό. Από την άλλη, ο Υδροχόος δεν θέτει πλαίσια ζωής και θέλει να ζεί χωρίς περιορισμούς και συμβατότητες που καταπιέζουν την επαναστατική και προοδευτική του φύση. Η διανόηση και η κοινωνικότητα αποτελούν τα κύρια γνωρίσματα του και ως εκ τούτου αγαπάει την επικοινωνία και τις κοινωνικές συναναστροφές και δραστηριότητες.

Ο αντιπροσωπευτικός Ταύρος όμως δύσκολα κατανοεί την επιθυμία για ενασχολήσεις μακριά του ή χωρίς εκείνον. Η ζήλια και η κτητικότητα του σε αυτές τις περιπτώσεις θα ενοχλήσει τον Υδροχόο, καθώς θα τις θωρήσει ως προσπάθειες δέσμευσης και καταδυνάστευσης του. Η αδυναμία να εκφράζει τα συναισθήματα του και η λογική διαχείριση των καταστάσεων θα εξοργίσει το ταίρι Ταύρο που αν και αγαπά τη σταθερότητα δύσκολα ανέχεται την αδιαφορία.

Καλό σημείο αναφοράς αποτελεί η ερωτική συνεύρεση καθώς ο εραστής Ταύρος από τη φύση του φιλήδονος και σεξουαλικός θα είναι διατεθειμένος να πειραματιστεί προκειμένου να υπάρξει ερωτική κορύφωση και ευχαρίστηση. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τρυφερή και γενναιόδωρη φύση του Ταύρου δεν αποκλείεται να βοηθήσει τον Υδροχόο να δει μια άλλη πλευρά της ζωής την οποία αν και δεν την γνωρίζει, είναι πολύ πιθανό να του προσφέρει ένα μεγάλο δώρο που λέγεται ευτυχία. 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved