Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Κριό;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Υδροχόου με έναν Κριό;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Κριό;

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης ο Θεός του Πολέμου που αντιπροσωπεύει την αρχή της δράσης και της ορμής. Η πύρινη του φύση, του δίνει έμπνευση και τον ωθεί σε ένα αγώνα αφ’ ενός πρόκλησης και αφ’ ετέρου ικανοποίησης των στόχων και των επιθυμιών του.

Με τον αντιπροσωπευτικό Κριό, δύσκολα ένας Υδροχόος θα βρεί ασφάλεια αλλά η έντονη τάση να παίρνει πρωτοβουλίες θα τον γοητεύσει και θα τον πείσει για ένα ερωτικό ταξίδι με προορισμό το άγνωστο.

Η επικράτηση και η θριαμβευτική κατάκτηση σημαίνουν το παν για αυτόν τον άνθρωπο, που από την πρώτη τους συνάντηση δεν θα κρατήσει τα προσχήματα και τις τυπικότητες και θα αγωνιστεί για να κατακτήσει τον Υδροχόο. Δύσκολα θα μπορέσουν να μείνουν μόνον φίλοι καθώς ο ενθουσιώδης χαρακτήρας και η ασυγκράτητη ορμή του Κριού, θα κινήσουν την περιέργεια του Υδροχόου ο οποίος με τη σειρά του θα θελήσει να εφαρμόσει τις θεωρίες του περί έρωτος.

Κοινό τους γνώρισμα είναι η ανεξαρτησία, η ελευθερία και η ειλικρινής έκφραση που από τη μία θα τους ενώσουν από την άλλη όμως θα τους διχάσουν καθώς το ταίρι Κριός θέλει να είναι ο αρχηγός και ο επικεφαλής της σχέσης. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλει την εξουσία για τον εαυτό και δεν δίνει ελευθερίες πέρα του εαυτού ούτε και στο άλλο του μισό. Κοινωνικές δραστηριότητες, φιλίες και απασχολήσεις που δεν συμφωνούν με τα δικά του κριτήρια δεν θα επιτρέπεται να υπάρχουν... και εκεί ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση.

Σε γενικές γραμμές αυτή η σχέση Υδροχόου - Κριού θα έχει ορμητική φλόγα από την πρώτη στιγμή, η οποία για να διατηρηθεί απαιτείται υποχώρηση ή διπλωματική διαχείριση από την πλευρά του πρώτου. Αν λοιπόν, ο Υδροχόος είναι διατεθειμένος να συγκλίνει με τις επιθυμίες του Κριού ή ευχαριστιέται τις συνεχείς διαμάχες τους τότε όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved