Αυτό το στοιχείο σου θα του λείψει και δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ!

Οι μικρές, χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του ζωδίου σου που θα θυμάται για πάντα

Αυτό το στοιχείο σου θα του λείψει και δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ!

Ένας χωρισμός, ιδιαίτερα αν η σχέση έχει διαρκέσει αρκετά, δεν είναι εύκολος. Το ότι έκανε τον κύκλο της όμως και ο καθένας παίρνει ξεχωριστό δρόμο, δε σημαίνει ότι ξεχνιούνται κι οι στιγμές που ζήσατε μαζί. Όπως εσύ θα θυμάσαι κάποιες μικρές λεπτομέρειες που χαρακτήριζαν τον πρώην αγαπημένο σου, αντίστοιχα θα θυμάται κι αυτός δικές σου. Κι εννοούμε πάντα τα καλά στοιχεία...

Διάβασε παρακάτω τι θα του λείψει από σένα περισσότερο και δε θα ξεχάσει ποτέ, ανάλογα με το ζώδιο σου.

ΚΡΙΟΣ
Η καθημερινή ζωή μαζί σου δεν είναι ποτέ βαρετή. Μπορεί να θυμώνεις εύκολα, αλλά το ίδιο γρήγορα σου περνούν τα νεύρα. Από σένα το πιο πιθανό είναι, εκτός από την έντονη σεξουαλικότητά σου, να του λείψει αυτή η έξαψη, το πάθος που σε διακρίνει, το ότι είσαι στο κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής σε μια σχέση, να σε περιποιούνται και να μην ανησυχείς για το «αύριο». Το ότι τον είχες σαν Πασά δεν πρόκειται να το ξεχάσει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα του λείψει η σπιρτάδα, η ανεμελιά σου και το ότι συζητούσατε, πριν το σεξ, μετά το σεξ, κατά τη διάρκεια του σεξ, γενικά υπήρχε μια επικοινωνία που δεν είναι εύκολο να ξαναβρεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκτός από τα φαγητά σου (που μπορεί να ήταν και σαν της μητέρας του), θα θυμάται πάντα τη φροντίδα σου και την αίσθηση προστασίας που του παρείχες. Δύσκολα θα ξαναβρεί ζεστή αγκαλιά σαν τη δική σου.

ΛΕΩΝ
Το φλογερό σου ταμπεραμέντο και η συναισθηματική γενναιοδωρία σου θα του μείνουν αξέχαστα. Γιατί όταν αγαπάς, δίνεις πολλά και μάλιστα το κάνεις από την καρδιά σου κι αυτό είναι το μοναδικό σε σένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ότι ενδιαφερόσουν για την εξέλιξή του, ήσουν πρόθυμη να προσφέρεις, ακόμα και να βοηθήσεις στις δουλειές του σπιτιού του ή να τον γιατροπορέψεις, όταν ήταν άρρωστος, είναι πράγματα που δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει.


ΖΥΓΟΣ

Το ότι δε σου άρεσαν ποτέ οι καβγάδες και οι εντάσεις και προσπαθούσες μέσα από διάλογο να λύσετε τα θέματά σας είναι το ένα. Το άλλο είναι ότι όπου πηγαίνατε το στιλ και η γοητεία σου γινόταν αντικείμενο θετικών σχολίων και καμάρωνε. Αυτά θα τα θυμάται πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εκτός από τις σεξουαλικές στιγμές που μοιραστήκατε, οι οποίες ήταν έντονες, θα θυμάται πάντα την αίσθηση της σιγουριάς που του έδινες, ξέροντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον κοροϊδέψεις ή να τον απατήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα θυμάται πάντα τη ζωντάνια και το γέλιο σου, το ότι ακόμα και στα δύσκολα ή το πρόβλημα, δεν έχανες το χιούμορ και την αισιοδοξία σου και μάλιστα φρόντιζες να του τη μεταδώσεις κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα του λείψει το ότι μπορεί να μην τον γέμιζες με γλυκόλογα και χαϊδευτικά, αλλά ό,τι έβγαινε από το στόμα σου, το εννοούσες. Εκείνο το «σε θέλω» ή το «σ’ αγαπώ» θα ξέρει πάντα ότι ήταν πραγματικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα θυμάται την υγιή τρέλα σου, το ότι κάθε μέρα σας ήταν διαφορετική, χωρίς να είναι απαραίτητα extreme γιατί εσύ φρόντιζες γι’ αυτό για να μη βαρεθεί και αρχίσει να βλέπει τη σχέση σας δεδομένη.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα είναι δύσκολο να ξεχάσει ότι έκανες τον κόσμο του μαγικό, του χάριζες απλόχερα την αγάπη, τη φροντίδα και την κατανόησή σου. Ακόμα κι όταν έβγαζε τον «κακό του εαυτό», ήσουν εκεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved