Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ταύρο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ενός Υδροχόου με τον Ταύρο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ταύρο;

Θα καταφέρει άραγε ένας Υδροχόος να ικανοποιήσει την επιθυμία του φιλήδονου Ταύρου για.. ευχαρίστηση και την έμφυτη κτητική του τάση;

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης αγαπά την ομορφιά, την τρυφηλότητα και τον έρωτα ενώ απεχθάνεται τις αλλαγές και ό,τι δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη του για συναισθηματική και υλική ασφάλεια.

Η νοοτροπία και η φιλοσοφία ζωής που έχετε εσείς οι Υδροχόοι, δεν συμβαδίζουν στο ελάχιστο, καθώς το άτομο Ταύρος ενδιαφέρεται πρωτίστως για την συναισθηματική και οικονομική του εξασφάλιση δηλαδή πιστό σύντροφο με τον οποίο θα αποκτήσει οικογένεια, σπίτι και παχουλό τραπεζικό λογαριασμό. Από την άλλη εσείς δεν θέτετε πλαίσια ζωής και θέλετε να ζείτε χωρίς περιορισμού και συμβατότητες που καταπιέζουν την επαναστατική και προοδευτική σας φύση. Η διανόηση και η κοινωνικότητα αποτελούν τα κύρια γνωρίσματα σας και ως εκ τούτου αγαπάτε την επικοινωνία και τις κοινωνικές συναναστροφές και δραστηριότητες.

Ο αντιπροσωπευτικός Ταύρος όμως δύσκολα κατανοεί την επιθυμία για ενασχολήσεις μακριά του ή χωρίς εκείνον. Η ζήλια και η κτητικότητα του σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενοχλήσει καθώς θα τις θωρήσετε ως προσπάθειες δέσμευσης και καταδυνάστευσης σας. Η αδυναμία να εκφράζετε τα συναισθήματα σας και η λογική διαχείριση των καταστάσεων θα εξοργίσει το ταίρι Ταύρο που αν και αγαπά τη σταθερότητα δύσκολα ανέχεται την αδιαφορία.

Καλό σημείο αναφοράς αποτελεί η ερωτική συνεύρεση καθώς ο εραστής Ταύρος από τη φύση του φιλήδονος και σεξουαλικός, θα είναι διατεθειμένος να πειραματιστεί προκειμένου να υπάρξει ερωτική κορύφωση και ευχαρίστηση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τρυφερή και γενναιόδωρη φύση του Ταύρου δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει να δείτε μια άλλη πλευρά της ζωής την οποία αν και δεν την γνωρίζετε είναι πολύ πιθανό να σας προσφέρει ένα μεγάλο δώρο που λέγεται ευτυχία❣



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved