Καιρός ΕΜΥ - Έκτακτο δελτίο: Καύσωνας το μεσημέρι, έντονα φαινόμενα το απόγευμα - Πού θα «χτυπήσουν»

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ – Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους – Μίνι καύσωνας μέχρι το μεσημέρι – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα.

Καιρός ΕΜΥ - Έκτακτο δελτίο: Καύσωνας το μεσημέρι, έντονα φαινόμενα το απόγευμα - Πού θα «χτυπήσουν»

Παιχνίδια μέσα στον Ιούνιο κάνει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες. Η ατμόσφαιρα σήμερα, Τετάρτη (14/06/2017) αναμένεται αποπνικτική, καθώς ο υδράργυρος σε πολλές περιοχές της χώρας θα αγγίξει τους 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε την Τρίτη (13/06/2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα της Τετάρτης μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης. Κύρια χαρακτηριστικά του νέου κύματος κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους. Τα έντονα φαινόμενα θα πλήξουν την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ωστόσο, η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, και θα φτάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved