Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν

Εφιάλτης των Τούρκων τα «γεράκια» της Πολεμικής Αεροπορίας - Όργιο προπαγάνδας με ψεύτικα βίντεο της τουρκικής μονταζιέρας - Απόλυτη κυριαρχία των ελληνικών μαχητικών πάνω από το Αιγαίο.

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν

Την ώρα που το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Τσεσμέ» συνεχίζει να πλέει στο κεντρικό Αιγαίο, δυναμιτίζοντας και πάλι τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα «γεράκια» της Πολεμικής μας Αεροπορίας συνεχίζουν να στέλνουν μήνυμα ισχύος και υπεροχής στον αέρα του Αρχιπελάγους.

Όπως έχουμε τονίσει, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και οι Αρχηγοί των Κλάδων έχουν δώσει σαφή εντολή στα στελέχη να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια, την ώρα μάλιστα που οι Τούρκοι προσπαθούν να συντηρήσουν το «θερμό» κλίμα με ασύστολα ψεύδη και την τουρκική μονταζιέρα σε πλήρη λειτουργία.

Ειλικρινά, είναι να γελάει κανείς με αυτά που κάνουν οι Τούρκοι. Η γελοιότητα, η παραποίηση της πραγματικότητας και η προπαγάνδα τους δεν έχουν όριο, προσπαθώντας να παρουσιάσουν στον τουρκικό λαό έστω μια μικρή νίκη επί του πεδίου, αλλά παράλληλα να εμφανιστούν και ως θύματα της δήθεν ελληνικής προκλητικότητας. Δυστυχώς για εκείνους, οι ήττες είναι αλλεπάλληλες και αποδεικνύουν την άψογη στρατηγική, την αποφασιστικότητα, την εμπειρία αλλά και την ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τις επιθετικές ενέργειες της γείτονος.

Ο εκνευρισμός και η ξεδιαντροπιά των Τούρκων φτάνει μάλιστα σε σημείο που η τουρκική ηγεσία δίνει εντολή να δημιουργούνται ψευδή βίντεο, άλλοτε με τουρκικά μαχητικά να εγκλωβίζουν ελληνικά – όπως το αποδεδειγμένα fake video τον περασμένο Αύγουστο στην Ανατολική Μεσόγειο – είτε με αυτό που δήθεν ελληνικά μαχητικά εξαπολύουν flares (θερμοβολίδες) πάνω από το «Τσεσμέ» στο Αιγαίο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved