Η πυρηνική απειλή της Β. Κορέας - Τι λένε τα άστρα;

Το όλο σκηνικό θυμίζει... ταινία τρόμου κι ας ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει πραγματικότητα το πιο εφιαλτικό σενάριο

Η πυρηνική απειλή της Β. Κορέας - Τι λένε τα άστρα;

Για τις ανησυχητικές εξελίξεις στην Κορεατική χερσόνησο σας είχα «ενημερώσει» αρκετούς μήνες πριν, μέσα από την διαδικτυακή εκπομπή «Τι είδε ο μάγος» και τις πολιτικές προβλέψεις για το 2017. Και βέβαια οι φίλες και οι φίλοι που έχουν γνώση του θέματος έχουν κάθε λόγο να ρωτούν για περισσότερες λεπτομέρειες ύστερα από την νέα έξαρση της κρίσης.

Ας δούμε τι έχουμε λοιπόν...

Παρότι η αστρολογική διερεύνηση του θέματος έχει πολλές «γκρίζες ζώνες», αφού ούτε ο γενέθλιος χάρτης του Κιμ Γιονγκ Ουν, ούτε καν κι αυτός του κράτους της Β. Κορέας* είναι «τσεκαρισμένοι», υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που βοηθούν στον χρονική «αποκωδικοποίηση» των εξελίξεων στο άμεσα προσεχές μέλλον.

Τα αστρολογικά εργαλεία των εκτιμήσεών μου είναι κυρίως ο συνοδικός κύκλος Ήλιου-Δήμητρας, οι Σεληνιακές φάσεις, η Αστροχαρτογραφία και η θέση του Άρη στον γενέθλιο χάρτη της Β. Κορέας (4η μοίρα του Σκορπιού).
Αυτός ο Άρης που σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Καρκίνο, ενώ ως αστρικός «πέφτει» επάνω στον τροπικό Ποσειδώνα στον Ζυγό παραπέμπει σε μια «κατά λάθος» ανάφλεξη.

Στο «βάθος του τούνελ» και μέχρι το φθινόπωρο του 2018 διαφαίνεται βέβαια μια αλλαγή καθεστώτος στην Πιονγκ Γιανγκ αλλά μέχρι τότε πολλά... δυσάρεστα μπορεί να συμβούν! Κι αν τα «πειράματα» του Κιμ Γιονγκ Ουν έχουν ένα σίγουρο αποτέλεσμα –την επιτάχυνση της εξοπλιστικής κούρσας- δεν αποκλείεται να προκαλέσουν και κάποιο «ατύχημα» με ολέθριες συνέπειες για τους κατοίκους της Κορεατικής χερσονήσου αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο. Έχοντας ήδη γνώση από τα δυστυχήματα στο Τσερνομπίλ και την Φουκουσίμα, δεν θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για μια νέα παγκόσμια απειλή.

Στην κατεύθυνση αυτή μάλιστα «συμφωνεί» και το μητρικό ωροσκόπιο της πρώτης ατομικής αντίδρασης στο πανεπιστήμιο του Σικάγο, στις 2/12/1942, αφού στο αστροχαρτογραφικό της αποτύπωμα μια εκ των «γραμμών» του Άρη περνά μεταξύ Ιαπωνίας και Κορεατικής χερσονήσου, «χρήζοντας» την περιοχή ως άκρως επικίνδυνη σε σχέση με τις εφαρμογές της πυρηνικής ενέργειας. Κι αυτό θα ισχύει για πάντα...

Διάβασε επίσης: Θα γίνει «της Κορέας»; Τι λένε τα άστρα;

Σε μια πρώτη «ανάγνωση» για τα μελλούμενα στην Άπω Ανατολή, είχα προσδιορίσει ως «καταλυτική» την είσοδο του Δία στον Σκορπιό, στις αρχές Οκτωβρίου.

Και λίγο αργότερα, στις 20/10, ακολουθεί μια Νέα Σελήνη «φωτιά» για την Β. Κορέα, αφού ο διελαύνων Δίας «πέφτει» επάνω στον γενέθλιο Άρη της «μαγειρεύοντας» λεονταρισμούς που εύκολα μπορεί να «ξεφύγουν».
Τον Νοέμβριο μάλιστα «έρχεται» και ένα τετράγωνο μεταξύ Άρη-Πλούτωνα, που κι αυτό «δείχνει» την Κορεατική χερσόνησο, με το όλο σκηνικό να θυμίζει... ταινία τρόμου κι ας ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει πραγματικότητα το πιο εφιαλτικό σενάριο.

* Για την Β. Κορέα, ο Noel Tyl παραπέμπει στην εργασία του Αυστραλού αστρολόγου Neville Lang, που μέσα από τεχνικές διόρθωσης εκτιμά ότι η στιγμή της «γέννησής» της είναι στις 9/9/1948 και ώρα 17:27 (τόπος Πιονγκ Γιανγκ)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved